Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

mandag den 23. september 2024

Nyt fra maskinafdelingen #36-24 23/09:

Status inden aftenens arbejde blev påbegyndt

En flink, ung jernbaneinteresseret fra 9. kl havde forespurgt om han måtte komme i praktik hos os. Jeg svarede, at det nok ikke var så enkelt, da vi ikke er på værkstederne hver dag. Det plejer man da at skulle på en erhvervspraktikplads. Sylvester insisterede og jeg gav derfor en rundvisning og fortalte historien om industribanerne. Det vil han bruge til at tegne en kort, børnevenlig film om emnet. Og allerede tirsdag eftermiddag kom de første tegnede forslag – som jeg er ret imponeret over. Så det kan være vi får endnu en lille film at vise i vores udstilling – denne gang til et yngre publikum. Måske kigger Sylvester forbi igen på lørdag og viser resultatet.

Et forslag til en børnevenlig udgave af Da 7 og E28.
De løse gangtøj skal nok komme på plads...

Jeg var også imponeret over den fine sti, som Niels - med hjælp fra flere, har fået lagt og denne aften fortsatte arbejdet op til perronen. Det bliver endnu en opgradering, som nok vil være gavnlig når det regner. Det var en fin mandag aften – men her tirsdag har det regnet hele dagen og det var ærgerligt for alle de jernbaneinteresserede fra Tyskland, der havde bestilt to damplokomotiver fyret op og med særkørsel som hhv. tipvognstog og roetog. Vi håber de alligevel fik nogle gode skud i kassen. Rasmus og Mikkel brugte lidt af aftenen på at gøre lokomotiverne klar med optændingsbrænde og andet.

M24 blev kørt ud på plads og E28 hentede T1 og M2 med retur, så de kan blive tjekket og køreklare af Carsten og Mikkel inden træffet. John og jeg fik dem lige støvsuget og tørret over. Kjeld fik repareret drejeskiven og vi fik aflæsset skinnestykker langs den til videre udbygning af sporrækken. Der blev også ryddet op og samlet en bunke til afhentning af skrotmanden. Andet skete som vanligt oss og med Sylvester var vi 12 mand på Gården denne sidste ”sommeraften” inden regnen /Leif


M24 på vej ud må forsigtigt køre forbi fliselæggerholdet.

T1 og M2 kommer retur. I vedligeholdelsesgrave skal der ryddes op og drejeskiven skal repareres

Det er allerede tidlig mørkt

Så er stykket repareret og graven rengjort


T1 og M2 klar til serviceeftersyn


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.