Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 30. oktober 2010

Nyt fra Baneafdelingen 30-10-2010

En glad formand


I går arbejdede vi videre med sporene foran vognhallen på Brandhøj. To spor er nu bygget frem til porten, og vi er derfor klar til at fortsætte med sporlægning i selve hallen i de kommende par weekender.

Desuden har vi efterhånden fået ryddet op i svellestakken foran vognhallen, og bortset fra noget sporskiftetømmer er der ikke flere brugbare sveller tilbage dér. Derfor er vi ny begyndt at hente sveller på den lave oplagsplads, så vi efterhånden også kan få ryddet op på denne.

mvh  Steffen
Sporforbindelse...
Svellesortering

mandag den 25. oktober 2010

Nyt fra maskinafdelingen #42-10 25/10:

Christian og jeg startede aftenen tidligt med at male sæderne 2. gang i C411, derefter fik siderne 1. gang grøn og kantlisterne sort.

Carsten flyttede og genmonterede bænkebenene i C210, så de er klar til sædelisterne, som Jørgen og Jan fik kørt gennem afretteren. Jørgen er nu ved at rette kanterne af.
Lars fik rettet gevind på alle stropperne på D13 og vi fik dem genmonteret, så justeringen af vippearrangementet snart kan foretages. Der arbejdes målrettet mod at blive køreklar til juletrafikken. Per, Bjarne og Jan fik bl.a. monteret tanken på D13, samt tilpasning af studsen til køleren. Sven Erik fik boret endnu flere huller til koblinger.  Hjarne medbragte en fin film fra Östra Södermanlands Järnväg , hvor han lige har været på visit. Den fik vi set efter en flittig arbejdsaften. 11 medlemmer var i gang denne aften.