Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 9. august 2014

Nyt fra Bafd 9-8-2014

Lørdagen var præget af en del regnvejr, så vi brugte tiden mellem bygerne til at lave forskellige opgaver på Hedehusgården. Inden det for alvor begyndte at regne blev de sidste arealer slået rundt omkring vognhallen, mens Peter og Lars hentede en palletank på Brandhøj. Denne palletank blev fyldt med vand og efter en del arbejde med at få koblet palletank og vandslange sammen, fik vi afprøvet konceptet med at bruge en højtryksrenser koblet til palletanken. Ideen er at kombinere dette med vådsandblæsning og på den måde opnå mulighed for at afrense kilometersten og sporskiftetrækbukke langs med sporet inden de atter males op. Så langt kom vi dog ikke i lørdags, men der er en god formodning om at det kommer til at virke.

Mens der blev arbejdet med palletanken fik vi bogstavligt talt klippet roevogn 540 ud af krattet langs med spor 4 og flyttet den over på roebaneboggier, så den kan fragtes ned i vognhallen på Brandhøj. Lidt yderligere beskæring af krattet fik vi også gennemført, så resten af materiellet bliver lettere at flytte, forhåbentligt inden alt for længe.

Næste lørdag er der grillaften, men alt efter hvor mange der møder op, kan det jo være at vi kan nå lidt bane relateret arbejde.

Steffen
Roevogn 540 klippes fri af krattet.

mandag den 4. august 2014

Nyt fra maskinafdelingen #30-14 4/8:

Redacteuren på Drässincykling vid Björnstorp

Vikaren udeblev sidste mandag, hvor jeg holdt fri med lidt skinnecykling i Sverige, men det betød vist ikke så meget, da de fremmødte holdt varmefri; der var 35 grader i værkstedet så det blev Slyngelkrogen i stedet…

1684 påføres trætjære indvendigt


Denne aften fik jeg malet 1684 indvendigt med den hjemmeblandede trætjære; træet sugede temmelig godt, så det rakte ikke helt til opgaven. Bjarne og Per fik ryddet op og ordnet forskelligt, samt blev underholdt af BigRas, Lars og Gert, der kiggede forbi denne aften.  Således var der 6 medlemmer forbi Gården på denne ferieramte aften.