Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 18. december 2010

Julehygge med gløgg og æbleskiver på Hhg mandag 20/12 kl. 19.30

Kære medlem


Husk at det er på mandag kl. 19.30 at vi julehygger med gløgg og æbleskiver på Hhg.

Tilmelding er ikke obligatorisk, men hvis du gider smide en mail om at du kommer er det dejligt!

Med venlig hilsen

Carsten Hansen

torsdag den 16. december 2010

Frivillige til Snerydning lørdag 18/12 morgen kl. 8

Hej Alle

Efter dagens rimelige store snefald, mener banechefen det bliver nødvendigt med et snerydningshold lørdag den 18/12.

Interesserede bedes møde frem kl 08.00, hvor vi forventer at køre banen igennem, og sikre frie tunger i sporskifterne, skal skal benyttes til julekørlsen.

På banechefens vegne

Finn(Claus Nielses fotos fra 4/12-10)

mandag den 13. december 2010

Nyt fra maskinafdelingen #49-10 13/12:

Tanken fastgøres

  
Vi vendte denne aften om på efterhygge og arbejdsaften og startede med at holde pause. Der var stor begejstring over søndagens dejlige vejr og flotte passagertal (se artikel herunder) Det blev nu også en vigtig snak om de nye regler, der måtte være på vej fra de forskellige tilsyn, der beskæftiger sig med kedler og jernbaner: Nye regler om godkendelser kan være på vej og der vil nok snarligt blive udsendt mere herom, når bestyrelsen ved mere… Poul kom også forbi med en lærredsprøve, som sandsynligvis kan anvendes til taget på D13.
Således kom vi sent i gang med at arbejde denne aften, men til gengæld kastede vi os over D13 med stor iver; Per Børge forsøgte at finde en ende på alle ledninger og instrumenter til instrumentbrættet, så montagen af disse kan ske snart.

 Jan havde i lørdags adskilt det ene trinbræt og sandblæst delene til ophænget. BigRas og jeg kastede os over adskillelsen og sandblæsning af det andet trinbræt, så vi kunne få grundmalet alle delene. Carsten og Jan fik imens tilpasset motorhjælmen og mærket op til vinduesbuen.        

                                                                                                                                Trinbræt adskilles!

 Derefter afrensede jeg hjælmen for rust. En større gennemtæring dukkede op, men Carsten fik den hurtig fyldningssvejst. Så fik jeg den da også grundmalet, hvilket foregik under intensiv overvågning. Inden vi kunne slukke lyset, var klokken blevet næsten midnat… 10 folk rundede Gården denne kolde aften.


Afrensning af motorhjælmen til D13.


Det overvåges, at arbejdet udføres ordentligt!

Færdigt malearbejde: 23:34

søndag den 12. december 2010

Ny passagerrekord! 577 var med juletogene søndag den 12. december

Sikke en dejlig dag med høj sol og blå himmel! Sneen lå stadig flot omkring i landskabet, på trods af de foregående dages tøvejr. Det blæste vel meget, men det forhindrede ikke mange glade julgæster i at møde op på Hedehusgården for at tage en smuk tur ud i Hedelands flotte område. Spejderne var klar med masser af æbleskiver og juletræer, så grundlaget for en succes var lagt. Da dagen var slut og tælleapparaterne aflæst, så var rekorden på 577 passagerer i hus. Et par fotos fra dagen kan du se her: Juletog 12. december