Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

onsdag den 3. december 2014

Forberedelser til juletogene

Tirsdag 18. november havde trafikchefen inviteret til møde i trafikafdelingen. På programmet var juletrafikken og drøftelse af PR-initiativer. Begge temaer blev grundigt behandlet og på PR-området var der både helt nye ideer samt mere kendte tiltag i ny indpakning. Mødet sluttede af med filmoptagelser fra den seneste beredskabsøvelse med HVB-deltagelse.

Nu står julekørslen for døren. Medlemmer, der bor tæt på Hedehusgården vil sikkert allerede have set, at der har været omtale af vores juletog i Taastrup Avis og Tune Posten. Begge avisers dækning af vores kørsel findes nedenfor. Vores juletog er også kommet på Hedelands arrangementskalender på http://hedeland.dk/kalender.html Arrangementskalenderen linker direkte til vores information om juletogene.

Taastrup Avis.

Tune Posten.
Med de øvrige PR-initiativer i tilgift er der kun tilbage at ønske alle en god december og god julekørsel - uanset om man gør tjeneste på tog eller lokomotiv, eller bidrager til at holde materiel og bane i driftsklar stand. Og hjerteligt velkommen til vores passagerer!

Og vel må det gerne sne, så Hedeland er smukt hvidt, men det behøver ikke være så slemt som her i 2012 på Rubjerg!

mandag den 1. december 2014

Nyt fra maskinafdelingen #46-14 1/12:

Da7 og M24 klar til at trække juletog!

M21og M2 er nu vel anbragt på Brandhøj og driftmateriellet til juletogene er inde i varmen. Jeg nåede fordeling af driftsinstrukser og skemaer, samt klargøring af tæppekasserne, før jeg måtte returnere til mit arbejde. Carsten, Jan og Per derimod en hel aften til at klargøre M24 og ordne værkstedsremisen, så den også er klar til de næste tre ugers intensive juletogsdrift.
En kold aften på Gården. Bliver det mon alligevel lidt snevejr til at skabe julestemning?

 
M23 og Da7 i vinterlandskabet 2012... Bli´r det sne-vejr i år??


Det blev jo kun til få fotos, men græd ikke! Jeg har et par gode links i baghånden:
Om meningen med livet:

Tak til alle Jer der sendte de her gode links!