Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

mandag den 21. januar 2013

Nyt fra Bane- og bygningsafdelingen 19-1-2013

De årlige afdelingsmøder i bane- og bygningsafdelingen blev afholdt i lørdags. Fremmødet var ganske pænt og vi fik vedtaget oplægget til etapeplanen samt arbejdsprogrammet gældende i 2013. Herefter skal det endeligt godkendes på generalforsamlingen til marts.

Inden mødet og efter mødet arbejdede vi med fliselægning i vognhallen på Hedehusgården. Selve fliselægningen blev der ikke meget af, for det meste af tiden gik med at hugge bundfrossent grus løs fra tipvognen, selvom den havde stået under tag på Brandhøj. Alle metoder blev forsøgt inklusiv adskillige forskellige redskaber på gravemaskinen, men resultatet udeblev og vi indstillede den del af arbejdet. Et par fliser blev der dog lagt under anvendelse af grabben på gravemaskinen.  Den var nemlig i ugens løb blevet modificeret med en kontraventil, så man undgår at byrden tabes selvom trykket falder. Grabben viste sig meget effektivt og det er herligt ikke at skulle bakse rundt med fliserne som vejer ca. 80 kg pr. stk. Når det en gang bliver tøvejr vil det være en smal sag at lægge fliserne.

Resten af dagen gik med oprydning i vognhallen og savning af brænde. Desuden fik Mikkel færdiggjort en portion trækstænger til deployer, som vi har savnet i mange år. Nu skal de blot males.

Næste lørdag arbejder vi videre i vognhallen på Brandhøj.

Steffen

Frossent grus hakkes ud af tipvognen

Der er monteret kontraventiler på grabben,
så lasten ikke tabes