Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

onsdag den 19. september 2012

Nyt fra onsdags Mafd. & Bafd 19/9:

På Mafd.-siden arbejdede Per Børge og Bjarne videre med topstykkerenovering for M15's motor.Den oprindelige hovedbolt for ophæng af Bafd’s nye 4-benede "halve edderkop -understopper"
- mellem ophæng og fæstet for lynskifte - var udtjent, så Ole slog gevind i ny passende bolt herfor.Samtidig fik jeg drejet nye, radius 2mm større ruller for Storebæltsvognens sydende -bogie, således fjedre heri nu er forspændt, hvorved vognen - også med grave-arm og grap helt udstrakt, er ganske rolig og stabil.Da gravemaskinen imidlertid stod på vognen, og tiden og dovenskaben ikke tillod forudgående afkørsel, af maskinen ned fra vognen, fordrede rullemonteringen dog en anelse kreativitet./

LLZ

mandag den 17. september 2012

Nyt fra maskinafdelingen #34-12 17/09:

Stativet påsvejses skydebroen. Bemærk udskæring til aksel


Mogens og Carsten har fået svejset og monteret den ene af stativerne, der skal bære skydebroens dækplader. Det ene hjulsæt blev derefter igen placeret på sin plads.  Den ene sidedækplade blev også opmålt, udskåret og monteret. På M15 fik Jan og Per monteret den lille, nye Simmering i akselpladen – men den store under montagen valgte at krænge sig selv om. Formodningen går på at det er fordi den nu er fremstillet helt af plast og ikke som før med jernring udenom. De håber, den kan udskiftes med en anden type ring. Mads og jeg fik malet ”Hvepsen” – slagleklipperen en omgang gul mere, så den er klar til en køretur før jul – hvis nødvendigt. Det ses, at Svend har været flittig. Der ligger nu 8 flot afdrejede hjul og 3½ aksler klar. Denne aften havde vi desuden besøg af BigRas og et muligt nyt medlem, der deltog nysgerrigt hele aftenen. Med dem talt med var vi 8 på værkstedet denne aften.


Posted by Picasa
ØV, Simmering er krænget ud!