Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

mandag den 14. juni 2010

Nyt fra maskinafdelingen #26-10 14/6:

Da lørdagens arbejde havde medført at snedkerværkstedets areal pludselig var blevet næsten 50% større, så tog Carsten denne mandag straks fat på at få ryddet op og flyttet rundt, så værkstedet igen kan blive udnyttet optimalt. Da Lars kom med aftenens måltider, holdt vi dog inde med oprydningen og fik ryddet fodertruget i stedet. Et måske nyt medlem dukkede op. Bend, 62 år fik derfor en introduktion i klub-hygge og vi så billeder fra lørdagens D13-opgave og Per Børge havde film med fra gamle dage – som jeg ikke havde set før. Man kan sige, at vi holdt aftenhyggen med det samme…. Således inspirerede gik alle mand bagefter i snedkerværkstedet og fortsatte oprydningen. Her skete det fantastiske at Lars trak en glemt kasse frem, hvori det længe eftersøgte starthåndtag lå blandt kabler og instrumenter til D13´s instrumentpanel – herligt!


 Hylderne blev ryddet op, skruer sorteret og værktøjstavlen monteret. Christian fik ryddet ukrudt og ordnet gruset foran. Bordsaven har døjet med en stram gang, så pludselig gik næsten alle mand i krig med at finde årsagen og saven endte med at være skilt ad i mange dele… Jeg nåede at gå hjem inden den blev klar?!

Kenneth gik dog i gang med at fræse profil i tagbuerne, som Jan har fået tilpasset i højden og kunne melde klar sidst på aftenen. 8 medlemmer ryddede op denne aften.

Bend kommer måske igen på søndag og ser på hvordan det er at være togfører…