Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

onsdag den 3. marts 2010

Filmklip fra Bent: Apedale (Moseley)

Fra Bent har jeg modtaget dette lille klip og han skriver:
Måske kan vi bruge dette indslag til at glæde os over vores forhold. I Apedale (Moseley) har de ½ km bane. Man ser remisen i baggrunden!


David skriver: Dette filmsnit viser den første tog, der løber om på den netop færdig bygget omløbsspor i Apedale, kl 1530 i Lørdags.  Lokomotivet er Motor Rail 20/28 hp 8748 / 1941.
PS: bemærk førerhus på loket. Det har kørt hos Arnolds ved Leighton Buzzard, derfor ligner den lok i Stenløse.

Med venlig hilsen
Bent.

Se filmen her:

mandag den 1. marts 2010

Nyt fra maskinafdelingen #12-10 01/03:Posted by Picasa På Da7 havde Carsten, Lars og Mogens i løbet af dagen arbejdet på reparation og gensamling af den forreste aksel, men de havde også nået at reparere udstødningsmanifolden til D13 OG foretaget årtiets flotteste oprydning i omklædningen. Nyd det og pas på det! STOR ros til drengene.
Jeg har så forsøgt mig med lidt oprydning på malelageret og samlet alle pensler og dåser der.

Da aftenholdet mødte ind, fortsatte arbejderne på Da7 med afrensning af briller og de rødmalede sider, der jo er behageligt lette at komme til for tiden. Manifold og udstødning er blevet malet med husmandsforkromning, så det skinner! Jan og Per Børge fik også afprøvet termostaten i det 86 grader varme vand fra kaffemaskinen. Den åbner og lukker som den skal og er genmonteret. Sidst kom begge banerømmere på plads igen. Villi fik afsluttet flytningen af radio i M9 og Christian fik afrenset bolte til koblinger og et par dele til dampgeneratoren, som jeg slutteligt malede. Carsten talte med kommunens energirådgiver, der kom forbi, men han fandt ikke de store muligheder for energibesparelser hos os. I det hele taget fik vi hyggeligt besøg i løbet af aftenen og 14 medlemmer havde været rundt Gården i løbet af dagen.

I Damp a´: Vi så en af Per Børges film om de tyske jernbaners historie.