Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

torsdag den 2. november 2017

Torsdagsbilledet #135

Sidste Torsdagsbillede var man ved at etablere en skinnerampe. Denne dag, en uge senere skal lokomotivet trækkes op. M25 vejer 16 tons, så det var noget af en opgave for Pers grønne FIAT-varebil at trække op ad rampen - men op kom det ved brug af donkrafte og menneskelig råstyrke!


 Lidt værre gik det for banekolonnen, idet arbejdsvognen afsporede. Det er sket mere end en gang siden, og det plejer at gå let med at få sporet dem på igen. Måske er de første, besværlige erfaringer gjort denne dag, midt på rampen.
Foto-info: HVB_HvA-100678-030678-19

mandag den 30. oktober 2017

Nyt fra maskinafdelingen #41-17  30/10:


Gulvreparation og materialeskæring
Carsten og Lars O. gik i gang med at fremstille en stribe nye ristestænger til fyrkassen i Da7. Først blev materialerne udskåret og siden blev den lille styrenot svejset på. Derefter skal de fræses i form.

Kjeld og jeg påtog os en bygningsreparationsopgave, idet gulvet sine steder efterhånden er så ujævnt af mange års brug, at det er temmelig besværligt at køre rundt med palleløfterne. Vi fik derfor afrenset og påført et nyt lag cement på udvalgte steder. Den opgave fortsættes på mandag.

BigRas foretog en lettere skovrydning omkring metalreolen for at gøre det muligt at lægge det overskydende materiale fra ristestængerne på plads J E28 holdet fik glædet sig over de to nye aksler, der er ved at tage form og mens de venter på at lejerne kommer hjem, så vil M25 blive gjort juleklar. Der skal bl.a monteres styring af forvarmer. Det forberedende arbejde krævede kaffe og planlægning.

Niels har nu sat materiale i drejebænken og er ved at slå sit første gevind på den bænk. Vi var 10 mand på værkstederne denne kolde aften.


Til de aktive er der udsendt en mail med tilmelding til årets julefrokost 24/11. Huskat tilmelde dig!

I lørdags fik Carsten fremstillet motorstativ til Bedfordmotoren,
der en dag skal sidde i M8


en hel stak ristestænger afgrates

- og en not påsvejses

Udført betonreparation

Snak efter en fin dag i værkstedet

Den ene aksel til E28

Niels slår gevind.