Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 17. april 2010

Nyt fra BAFD d. 17-4-2010

For lidt over en uge siden fik vi monteret sporskiftet i sporet på Brandhøj. Der blev suppleret med ballast, og som noget nyt eksperimenterede vi med at udføre svejsninger med elektroder et par steder, hvor skinnerne skulle fastgøres til nogle underliggende stålplader. Hidtil har det ikke været muligt at svejse ude på selve banen grundet mangel af en kraftig generator, men vores nye generator kan sammen med et moderne svejseanlæg udføre selv større svejsninger.
Lørdag stod programmet så på forårsklargøring af banen. Alle overkørsler, undtagen på Hedehusgården, blev blæst rene med trykluft og overkørselsskiltene blev efterset og afvasket. På stationerne blev stationsskiltene afvasket og sporskifterne smurt. Vi fik også monteret afdækningen over den ene klokke ved Stærkendevej, da den var blæst af i en efterårsstorm. Stationsskiltet blev genmonteret på Flintebjerg, og endelig fik monteret trækbuk på sporskiftet på Brandhøj. Sporskiftet er aflåst og kan passeres under meget langsom kørsel.

Claus har leveret et par billeder fra forrige lørdag, og desuden er der vedhæftet et par stykker fra i går.

tirsdag den 13. april 2010

Trafikafdelingsmødet Tirsdag 13/4-10

Aftenens præsentation - klik her!
Der blev afholdt Trafikafdelingsmøde på Gården, da adgangskortet til Hedehuset ikke fungerede...
De 14 fremmødte fik en fin introduktion til den nye Trafikafdeling af Claus W.

Vi fik - trods lokaleflytningen - en fin aften med en god introduktion til den nye opbygning af afdelingen og grundig vejledning i de nye skemaer og tildelingsmetoder. Det bliver nok endnu en herlig sæson på skinnerne!

mandag den 12. april 2010

Nyt fra maskinafdelingen #18-10 12/04:

Mogens og Carsten havde meget af dagen arbejdet videre med ombygningen af C210 og fortsatte med fremstillingen af afstandsholdere sammen med Sven Erik. Jan og Per Børge skar pladestykker ud til erstatning for de rustne dele på motorhuset og Jan fik sandblæst luftfilter-delene, som jeg siden fik grundet. Christian og jeg fik også set på ombygningen af C411 og lagt tæpper sammen. Jeg fik ikke set, hvad alle fik arbejdet med denne aften, men talte 12 ”gæster” denne aften. Vi fik bl.a. fint besøg af Per og Mikkel Møller, der skulle se hvad vi fik tiden til at gå med…