Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 31. oktober 2009

Nyt fra Maskinafdelingen #46-09 31/10 og 2/11-09

Det er ikke altid, at vi når meget blot fordi der er mange fremmødte… 12 var tallet. Før der gik hygge i afdelingen, så nåede Mogens og Carsten at udtage den defekte rude på M23 og bore huller til håndtagene på 260. Desværre var boltene for korte og så nedlagde de arbejdet  Jeg fik afrenset og grundet kobbelstængerne på M23 og så gik jeg også til pause… Sikke et syn: Damp a´ fyldt op med folk i godt humør. Planlægningsmøde, kan vi kalde det. Af julen og alle dens glæder!

Så var det jo fint, at Bjarne og jeg fik malet metal og puffere sort på 260 i lørdags og Morten, Lars og Carsten fik arbejdet på bremsetøjet til M23. Billeder må vente til næste gang…

mandag den 26. oktober 2009

Nyt fra Maskinafdelingen #45-09 26/10-09

Denne mandag havde eftermiddagsholdet, bestående af Ole, Bo og Simon fået færdigbearbejdet emnerne til den mangenot, der skal anvendes til sammenkoblingen mellem gearkasse og motor på M23. Bo fik endda krympet akselen på, så nu mangler blot en svejsning i bunden, samt en hærdning af selve mangenoten. Ole drejede også en ventilfod til injektoren på No3, som Bo fik loddet. Lars fremstillede laskebolte til bundstykket på akselgaflerne til M23 og fik renset drejebænken. Jan og Per Børge fortsatte arbejdet på det bagerste motorophæng til D13. Det blev klart, bortset fra et par huller, der venter til montagen. Jeg fortsatte malearbejdet på C260 – sammen med Kenneth og Jesper! Malearbejdet blev derfor færdiggjort og kun montage af de renoverede puffere og eftersyn udestår før vognen kan indsættes i driften. (Gavle, gulvplanker og trinbrætter malet sort, samt håndlisterne 2. gang sort.) 9 medlemmer arbejdede flittigt denne mandag.
Billeder fra dagene her