Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

mandag den 17. marts 2014

Nyt fra maskinafdelingen #13-14 17/3:


Denne aften fik vi drukket lidt mere kaffe end arbejdet J Vi fik besøg af de to Blovstrødder Rasmus & Rasmus og af Niels, der skulle gennemgå noget materiale med Per Børge. Mads og jeg fik dog malet lidt stumper til Da7. Således gik aftenen fint for de 9 fremmødte, der naturligvis også fik talt om den store milepæl på Brandhøj, hvor sporene nu ligger smukt hen og blot venter på at blive fyldt med materiel… For at kompensere for manglende fotos, så er her et par links fra Claus N., der beretter at også andre klubber har færdiggjort deres remiseprojekt med et flot resultat

Motorlokremisen i Valkenburg var under bygning da vi var i Valkenburg til Feldbahntreff. Den blev færdig sidste år og jeg fald for nyligt over et billede af den på Flickr. Du kan se den her:

Flot lavet og det er nydeligt som der er lagt belægning foran bygningen.

Se også det polske roebanebillede her: Ikke det bedste fototeknisk, men tre roetog, som jeg forestiller mig de også kunne ses på Lolland.

Jeg har lavet en engelsksproget version af sporramme-artiklen fra Tipvognen påmin blog.

Mvh Claus


P.S. HUSKAT der er Generalforsamling i IBK. Det foregår i Hedehuset kl. 10.30 på lørdag 

søndag den 16. marts 2014

Nyt fra Bafd 15-3-2014

Lørdag fik vi lagt det sidste spor i vognhallen, der nu rummer knapt 340 meter spor. Det blev behørigt fejret med lidt boblevand og en lagkage medbragt af Mikkel. Alt arbejde er dog ikke helt afsluttet endnu, da der skal suppleres med lidt grus mellem nogle af sporene og lægges et par ekstra skinner til 600 og 900 mm materiel, men det er hurtigt lavet. Vi kan derfor i den kommende tid kaste os over forårsklargøring af banen og specielt det kommende svelleudskiftningsprojekt.
Årets bygningsdag afholdes i øvrigt lørdag d. 26. april. Sæt derfor allerede nu et kryds i kalenderen.

Steffen
Mikkel og Peter tilpasser kantbegrænsningen ved skydebroen
Dagen fejres behørigt med lagkage og "champagne"

785 mm sporene klar til indflytning

6 tomme spor med over 100 m sporplads i 785 mm

Et kig på langs af skydebroen med 700 og 600 mm spor til højre