Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 26. maj 2012

Nyt fra Bafd 26-05-2012
Sommeren havde for alvor holdt sit indtog i Hedeland, da et hold på 4 mand kørte ud af banen for at lave mindre opgaver fra den lange liste med disse. Dagens indsats bestod primært i græsslåning på alle perroner, hvor græsset har groet hæftigt gennem den sidste måned. Sideløbende udførte vi en række opgaver. På Stenager og Plantagen trinbrædt fik vi opsat nye plader til køreplanerne, og på Fem Ege blev der smurt sporskifter. Alle steder blev der beskåret bevoksnings langs med sporet, og på vejen tilbage til Hedehusgården fik vi efterspændt en del løse laskebolte.
 
Claus har leveret nogle billeder fra dagen og desuden indsendt følgende:
"""
Jeg har lagt link til Henrik Laurells billeder fra hans besøg på HVB for 14 dage siden. Måske det er sjovt at se hvordan en 'fremmed' fotograferer på HVB? Henriks reportage er i tre afsnit:

http://trains.laurell.nu/events/2012/log120514c.html

http://trains.laurell.nu/events/2012/log120514b.html
http://trains.laurell.nu/events/2012/log120514a.html

"""


Næste lørdag skal slagklipperen prøvekøres, så vi er spændt på resultatet.

Steffen

Opsætning af plade til køreplanEfterspænding af laskebolte nord for Rubjerg st.Efterspænding af laskebolte under opsyn af islænderhestene Reparation af plæneklipper. Godt at vi har det nødvendige
værktøj med, for der er lang vej hjem.

mandag den 21. maj 2012

Nyt fra maskinafdelingen #20-12 21/5:

Bredspor! Skydebro-hjulsættene før afrensning


Motoren på M24 driller fortsat. I søndags blæste endnu et gløderør ud og M23 måtte atter stå for søndagens kørsel. Jan og Carsten fik udskiftet røret og brugte hele aftenen på at fejlsøge, justere og tale med en af de kyndige dieseleksperter. Desværre med endnu et defekt rør som resultat og ikke en driftklar enhed. Vi må se hvad tiden bringer. Jeg stod i mens udenfor i den første varme sommeraften og fik afrenset begge hjulsæt fra skydebroen for rust, så de snart kan få en gang Olsen-sort. 4 medlemmer på Gården.