Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

fredag den 9. april 2021

Henriks sidste rejse

I dag blev vores medlem siden 1977, Hans Henrik Busk Nielsen, sendt afsted på sin sidste rejse. Det skete fra Blistrup Kirke i det nordlige Sjælland. Vejret var blæsende og køligt, men solen skinnede og himlen var blå. 

Grundet corona-forholdsregler deltog en del i bisættelsen udenfor Blistrup Kirke. Vejret var smukt og perlegruset flot revet.

I følgeskab med familie, naboer og venner sagde en gruppe af IBK'ere farvel til Henrik og ønskede ham godt afsted til det ukendte. Præsten nævnte Henriks store og trofaste interesse for tog og HVB, og kunne præsten have vist billeder fra Henriks liv i kirken, havde han med garanti vist billedet nedenfor.

Henrik sammen med et hold fra baneafdelingen på Sletten. Stolt og glad i første række yderst til venstre. Nu er der fire tilbage...

Henrik ydede en stor indsats i særligt baneafdelingen i årene, hvor arbejdet endnu var tungt og umekaniseret. Desuden skulle en gruppe af yngre medlemmer oplæres og til dels afrettes, når de skejede lidt ud. Den opgave tog Henrik sig af med humør og ikke uden effekt. Tak for indsatsen, Henrik!


mandag den 5. april 2021

Nyt fra Bafd - 2.Påskedag

 Gennem Påsken har der været arbejdet flere dage i Bafd, men ikke alt har fundet vej til bloggen endnu. 

 2. Påskedag bestod holdet af Peter og Steffen. Vi startede ned understopning af et sporskifte foran vognhallen på Hedehusgården, og resten af dagen blev brugt på en forsigtig opstart på forårsklargøringen af banen samt materielflytning til og fra vognhallen på Brandhøj. M40 og kompressorvognen blev flyttet derned og 2 personvogne kom retur.

Vejrmæssigt kom vi også godt gennem paletten bestående af kuling, sol, regn, hagl og sne. En rigtig april-dag.

Steffen


Et sporskifte foran vognhallen på Hhg understoppes efter en 
udveksling af svellerne tidligere på året. PH

Rensning med trykluft af overkørsel ved Hhg. PH.
 

Flot ser det ud, når et tyndt lag sne dækker Hedeland. I forgrunden
er overkørslen netop blevet blæst ren for blade og grus.


Sporskifterne blæses også rene som et led i det årlige vedligehold. PH.

Peter blæser sporskiftedele rene på vores lager på Brandhøj.