Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

mandag den 24. september 2012

Nyt fra maskinafdelingen #35-12 24/09:

rejfning af tandhjulshullet


På skydebroen har Mogens og Carsten nu fået tilpasset alle dækplader, samt dele til stativerne. Denne aften blev hullet for tandhjulet sat i den ene dækplade. Mogens fik desuden fremstillet de plader, der skal bruges til inddækning af tandhjulet – der i første omgang ikke tages i brug, fordi der ikke er plads til håndtag mv. ude i vognhallen. Jan og Per har stadig en Simmering i restordre til M15 og benyttede lejligheden til en grundig oprydning. Mads og jeg fik renset vaskekaret for slam og senere genmonteret de nymalede sideplader på slagleklipperen. En fin aften med 6 medlemmer forbi.

Posted by Picasa

søndag den 23. september 2012

Nyt fra Bafd 22-9-2012


Med højt humør kørte vi lørdag formiddag ned mod vognhallen på Brandhøj. En kraftig regnbyge kølede hurtigt arbejdsholdet af, men vi lod os ikke slå ud af dette og rykkede hurtigt det planlagte arbejde indendørs.

Claus og Mads tog sig af lidt betonudstøbning i forbindelse med skydebrograven mens Finn, Lars, Hans Henrik og jeg arbejdede med tildannelse af underlagsplader til sporskiftet. Mens regnen væltede ned stod vi i portåbningen og skar stålpladerne til, for bagefter at forsyne dem med huller til spiger. Regnen holdt heldigvis op og vi kunne derfor arbejde videre udenfor på selve sporskiftet. En ekstra svelle blev lagt i, sideskinnen blev bukket færdig og endelig fik vi monteret tvangsskinner samt spigret det meste af sporskiftet.

Næste lørdag forventer vi at lave de sidste arbejder på selve sporskiftet, hvorefter vi kan begynde at bygge to spor ind i selve hallen.

Claus har leveret billederne fra dagen.

Steffen


Mads er i gang med udstøbning af beton ved skydebrograven


Boring af huller i underlagspladerne. Når mulighederne
er der kan man jo ligeså godt kombinere det praktiske
med det komfortable.




Der diskuteres længde og placering af den sidste svelle,
efter de bedste demokratiske principper.

Bukning af tvangsskinnen.