Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

mandag den 18. august 2014

Nyt fra maskinafdelingen #32-14 18/8:
Det meste af vores aften gik med oprydning efter den hyggelige Grill-aften lørdag. Ofte er det søndagsfolket, der slæber borde på plads – men denne søndag regnede det hele dagen, så de var lovlig undskyldt. Imponerende nok afholdt det vedvarende regnvejr ikke folk fra at komme og køre med på søndagens plantog. Vi fik båret stole og borde på plads og med 1684 kom bar og grill også ud i vognhallen. Da 1684 var retur, så fik Mads malet det meste jern og jeg malet det sidste med trætjæren. Andre inspicerede M24 for mindre utætheder og ellers spiste vi slik- og kagerester fra lørdagen. 7 mand fik næsten mavepine J

søndag den 17. august 2014

Grillaften og aftentog

Den årlige grillaften for aktive og deres familier løb af stablen 16. august. Efter hyggelig småsnak mellem remiserne på Hedehusgården steg omkring 40 deltagere ombord i kaffetoget. Fremført af M 24 bragte toget deltagerne til Lergaven, hvor the og kaffe blev indtaget sammen med et aldrig tidligere set imponerende udvalg af kage.

Kage og kaffe læsses ud af toget ved Lergraven trb. Perronen er vel kort ved personaletrinbrættet, så det kræver lidt behændighed.


Hvor Hedehus Teglværket før hentede ler, nyder aktive medlemmer og deres familier kaffe og kager i det grønne. Trods lettere truende skyer ind i mellem, forblev vejret godt hele eftermiddagen. 
 
 
Efter kaffen førte M 24 toget videre til Fem Ege, hvor der blev foretaget omløb. Et par børnebørn følger nysgerrigt med i sammenkoblingen.

Vel hjemme på Hedehusgården blev der fyret op i grillen foran den store remise. Tændbriketter hører til hjemme i haven. På veteranbanen bruger vi gasbrænder.

Mens de gode bøffer blev stegt på grillen, var der lejlighed til et par ture med  motorvogn til Sølund. For nogle var en tur tundt på drejeskiven mindst lige så sjovt!
Der var mad nok til alle. Både bøffer og pølser var af en god kvalitet og salater og tilbehør lod ikke noget tilbage at ønske. Fra et længe glemt lager under skunken, var der fundet en samling rødvinsflasker frem. De var meget dekorativt støvede, men flertallet var desværre ikke længere værd at drikke. Heldigvis var der indkøbt rødvin af nyere dato - og den fejlede ikke noget. Efter maden var der lejlighed til at drøfte stort og småt. Enkelte trak sig udenfor for at nyde en cigar, mens andre afbrændte østtysk brunkul på grillen. Det bidrog altsammen til atmosfæren!

Tak til alle der bidrog til en hyggelig aften - om det var med kage, salat, kaffebrygning eller oprydning.

Aftentoget er ved at være klar til afgang fra Hedehusgård st. Toget kørte Hhg-Rubj-Hhg.