Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 28. september 2024

Nyt fra Bafd 28-09-2024

Solen var knapt stået op, før Kenneth var godt i gang med at pudse fundamentet op omkring den nyindsatte dør i vognhallen. Af gode grunde er der ikke billeder af seancen, da flere af baneafdelingens mandskab kom efter færdiggørelsen. Da klokken slog 9.30 var både Børge, Peter og Claus B dukket op og klar til dagens arbejdsprogram. Lørdagens indsats var fjerde dag i ugen, hvor baneafdelingen var i aktion og langt de fleste væsentlige ting omkring eftersynsgraven i museumshallen er nu færdige.
M 30 med slagleklipperen, der lige måtte en tur til Hedehusgård grundet behov for justering. Vejret var godt det meste af dagen med en enkelt regnbyge.

Vi fik afsluttet opsætningen af vægpladerne ved eftersynsgraven i vognhallen, så nu kan vi se en ende på de store ting i projektet, der blev startet for alvor 1. februar i år. Op af formiddagen stødte først Steffen til og sidenhen Claus N, men de havde været til jernbanemesse i Berlin og var kommet sent i seng. Steffen og Claus B kørte til Brandhøj for at hente slagleklipperen for færdiggøre slagling af strækningen.
Kenneth fastgør sidste plade i beklædningen omkring eftersynsgraven. Foto: PH.

Vi andre, havde efter mange uger koncentreret arbejdsindsats omkring eftersynsgraven, fået arealet rodet godt og grundigt til, så vi tog tyren ved hornene og brugte resten af dagen på at få ryddet op, fejet og støvsuget, så området indbyder til mere arbejde i den kommende uge. Et par tipvogne med birkebrænde blev stablet i brændeskuret sammen med en del opsavet træ fra oprydningen i museumshallen.
Kenneth og Børge i gang med rengøring og efterspænding af laskebolte. Foto: PH


M 45 var i tjeneste i forbindelse med vognudveksling. Der var travl virksomhed flere steder på Hedehusgård, og ingen havde tid til at nyde solen på pallebænken!


Det lykkedes Kenneth og Claus N at få udført de sidste udstøbningsarbejder omkring døren og Kenneth fik monteret håndtag på begge sider af døren. Dagen blev afsluttet med kanelgifler og kaffe, snak om muligheder og kammeratligt drilleri.
Kenneth blander beton til de sidste små udstøbninger omkring dørkarmen. I baggrunden skimtes Peter og Børge i færd med oprydning omkring eftersynsgraven.

/PH

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.