Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

mandag den 10. februar 2014

Nyt fra maskinafdelingen #08-14 10/02:


Et møde i Mafd er en alvorlig sag...
Maskinchefen havde indkaldt til møde i afdelingen, så vi kunne diskutere årets arbejder og udarbejde oplægget til årets arbejdsprogram, der som bekendt er opdelt i en raket af tre trin. Det sendes derefter til godkendelse på Generalforsamlingen.
Vi måtte jo konstatere at reparationerne af M24 og M25 havde taget meget af afdelingens gode tid, så der blev flyttet lidt rundt mellem prioriteringerne – men det kan man jo høre meget mere om ved at deltage i årets IBK Generalforsamling den 22. marts, kl. 10.30 i Hedehuset, lokale 2.  
Som belønning for fremmødet og aktiv deltagelse i mødet havde Carsten medbragt en nyklippet video fra HABE-film om feldbanetræffet i 2002, hvor IBK var værter. Det var et fint gensyn og en udmærket film.


Nymalet væg med den adskilte motor fra M24. 

Inden mødet startede havde Mikkel og Carsten udskiftet en pakning på M25 og kørt en prøvetur. M25 kan køre, skal have skiftet bremser, spilder stadig en del olie og må kun tages i brug efter særlig aftale med maskinchef og motoransvarlig. Redacteuren nåede før og efter mødet at male væggene i det nyindrettede motorværkstedsområde. En fin aften med 13 fremmødte aktive.


Da aftenen ikke var så fotogen, så er her to links med fotos af både vores bane en regnvejrsdag og andre, dejlige smalsporsbaner i DK.