Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

torsdag den 24. december 2015

Torsdagsbilledet #40

Når dette torsdagsbilledet offentliggøres, er det nok de færreste, der har tid til at tjekke HVB-bloggen. Når kalenderen viser 24. december er der meget andet at gøre! Men ingen skal snydes for torsdagsbillede nummer 40 - juleaften eller ej. Slet ikke når billedet viser Hedeland, som det så ud en forårsaften for mere end 30 år siden.

Når man i dag kører gennem Hedeland, kan det være lidt vanskeligt at begribe, at området tidligere var grus- og lergrave. For 30 år siden var det noget mere synligt! Nedenfor er sporlægningen nået frem til km. 1,5, hvor omgivelserne er præget af nyregulerede skråninger og en ny banedæmning.
Her til og ikke længere. M 25 med et arbejdstog i Hedelands nøgne landskab, 1984. På bakken til venstre i billedet ligger Brandhøjbanen. Vores strækning på dette sted fik i efteråret nye sveller, blev justeret og understoppet og forsynet med supplerende ballast.

mandag den 21. december 2015

Nyt fra maskinafdelingen #45-15 21/12:


Glögg, æbleskiver og julebio for smalsporede!


Traditionen tro, så blev der serveret glögg og æbleskiver på sidste mandag før jul og førend flere aktive går på lidt juleferie. Det skal nok ikke hindre en flok eller to at dukke op inden året går på hæld. Sikkert er det at Bafd allerede mødes inden nytåret skydes ind og vi skal sætte et nyt årstal på den næste omgang Nyt fra maskinafdelingen .  Det blev som altid en hyggelig aften og Per havde taget flere gode optagelser fra foreningens tidlige år. Det er virkelig imponerende hvor langt klubben er nået og hvor meget træerne er vokset siden det blot var gold grusgrav. Her er tre collager, der deler året op og så kan man måske se hvor langt vi nåede med projekterne i 2015 J

Redacteuren holder juleferie, ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår. Jeg ser frem til mange hyggelige og produktive arbejdsdage i 2016!

Klik på foto for større billede >>

IBK Mafd januar - marts 15 (1)
IBK Mafd marts-august 15 (2)
IBK Mafd august - december 15 (3)

søndag den 20. december 2015

Juletog, weekend 3 - en fin juletogsdag!

HVB Juletog 20. december 2015 :-)  Klik for større foto
Så kørte årets sidste juletog i remisen efter en rigtig fin dag. Årets juletog har igen været en stor succes for både togfolk og spejdere og vi glæder os allerede til næste år. Heldigvis kommer der dog en lang sommer imellem, hvor der også skal køres masser af tog! Dagens tog havde en fin belægning hele dagen igennem og vejret viste sig fra den milde side med jævn vind og ingen byger. På gensyn! /TogLeif