Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 8. maj 2010

Nyt fra Baneafdelingen 1 og 8-5-2010

De sidste to uger har der været arbejdet med klargøring af banen til trafiksæsonen, som netop er begyndt i skrivende stund.
Lørdag d. 1. maj var vi et par stykker som fravalgte Fælledparken til fordel for HVB. Vi fik sat køreplaner op på hele strækningen, understoppet det nye sporskifte på Brandhøj og lavet diverse andre småting. Andre havde imidlertid klargjort til et hestestævne på Sletten, som skulle løbe af stablen søndag d. 2. maj. Dette omfattede 2 forhindringer placeret midt i sporet på Sletten. Efter lidt diskussion blev de fjernet, og genopsat op aftenen, således at de var klar til søndagens terræn rideløb.

I går var der ligeledes fuld aktivitet. Vi startede med at køre til Brandhøj st., hvor Finn og jeg udskiftede træktømmeret på det nordlige sporskifte, mens Jørgen og Christian satte stationsskilt og køreplanstavle op på vognhallen. Herefter foretog Finn og Jørgen ukrudtsbekæmpelse på hele banen. Christian og jeg fik i mellemtiden ryddet op og sorteret på ladet af energivognen og lagt alle overskydne materialer på paller i vognhallen. Derefter gik vi den sidste del af det årlige strækningseftersyn på vejen tilbage til Hedehusgården og passerede Vildmosemaskinen, som var på prøvetur. Dagen blev sluttet af med græsslåning ved vognhallen på Hedehusgården.

Steffen

mandag den 3. maj 2010

Nyt fra maskinafdelingen #21-10 3/5:

Sidst var det vognene, der blev gjort klar til driften; denne mandag stod M24 for tur. Carsten, Jan Per Børge og Leif fik efterset motor, kompressor - og bremserne. De skal skiftes inden søndagen, hvor det jo går løs med plantogene igen! Vi fik også vasket og pudset lokomotivet, så det funkler. Lars og Bo fik afdrejet et par af Da7´s lejehuse, så der bliver plads til en mellemring. Lars har drejet en holder, der løbende tilpasses bronzeskålene i lejehusene, så de kan spændes op i drejebænken. Bo fik renset risten grundigt, så han fik frembragt en askeskyen, der mindede om en fra Island. Jeg fik også grundmalet de færdige stopringe for triangel til Da7. Kenneth fik fremstillet to limtræsbuer til vogntaget på C210. Vi fik også rodet efter gamle klude ude i Lions efterladenskaber… 10 medlemmer viste sig på Gården.