Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 14. januar 2012

Nyt fra Bafd 14-1-2012

Dagens arbejde bestod i at hente yderliger perronelementer til den skydebrograv, der skal etableres i vognhallen på Brandhøj. Sideløbende med dette fik vi påbegyndt indsamling af diverse spormaterialer, som med tiden skal bringes under tag. Det blev til en palle lasker til 27 kg skinner samt en palle spiger, som blev anbragt i pallereolen i vognhallen. Storebæltvognen er meget anvendelig til dette formål, da den har stor lasteplads og vi kan løfte pallerne direkte af vognen med pallestableren. I løbet af dagen kom der også 4 paller reservedele til Frichs motorer (M25), som også blev anbragt i pallereolen.

I januar-februar måned skal der holdes aktivmøder i afdelingerne. Derfor holdes der følgende møder;

Baneafdelingen, 28-1-2012 kl. 10 på Hedehusgaarden
Bygningsafdelingen, 28-1-2012 kl. 11 på Hedehusgaarden

Vel mødt
Steffen
Læsning af perronstøvle til skydebrograven

Et læs blandet gods

mandag den 9. januar 2012

Nyt fra maskinafdelingen #02-12 09/01:


Carsten har nu fremstillet det meste til en løfteanordning af sneplovens snude og fik denne aften fremstillet de 4 ophæng til rullerne. Den store boremaskine løste opgaven med at bore 56 mm huller. Sven er ved at dreje nye aksler, der passer til en ændret konstruktion. Per fik arbejdet på slagleklipperens ledninger og sorteret i fjedersamlingen. Lars og Ole fik sammen med Peder repareret en utæthed på hydraulikken til gravemaskinen.

Jeg fik sammen med Arne, der er nyt aktivt medlem, skiftet sand på sandblæseren – støvet arbejde! Derefter fjernede vi gammel tjærepap fra melisvognens ramme ved brug af varme og knofedt. Big Ras gav en hånd med, da vi afmonterede ruller, puffertøj og den bøjede centertap fra rammen. Det var fint teamwork og vi glæder os meget til at se Arne igen. Velkommen i klubben! 9 mand kiggede forbi Gården denne aften.


Arne og redacteuren med "hårtørrer" og "krøllejern"
Hvordan får man mon rettet en sådan fornøjet "javertus" ud igen?!