Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

torsdag den 26. december 2019

Julekort 2019

Som Torsdagsbillede viderebringer vi nogen af de fine julekort, som vi har modtaget fra de andre veteranbaner, der så fint har udsendt en julehilsen - og ved samme lejlighed, så sender vi en julehilsen til alle og ønsker samtidigt alle et godt Nytår!


søndag den 22. december 2019

Nyt fra Bafd 21-12-2019

Efter 3 uger med juletog var det nu atter muligt at lave arbejder på sporet. Lørdag var vi 7 mand fremmødt og snart kørte M12 med banevogn og gravemaskinevogn  ud til arbejdsstedet ved Flintebjerg trb. Her manglede vi at skifte svellerne i selve overkøslen, og dette blev dagens primære arbejdsopgave. Svellerne blev udvekslet, understoppet og overkørslen blev forsynet med tvangsskinner.

Ved siden af dette arbejde fik vi forboret ca. 110 sveller, der i løbet af eftermiddagen blev udlagt langs spor 2 på Rubjerg st. Her forsætter vi med svelleudveksling så længe, at der ikke er frost i jorden.

Der graves op i overkørslen under overvågning af Hans
Mens der graves ud bliver der tildannet tvangsskinner både til denne overkørsel
samt en ved Rubjerg st. (SLA)

Svellerne er udvekslet og spigrene bankes i (SLA)Året rundt spiser vi gerne frokost udendørs, især hvis det ikke regner (SLA)

Tvangsskinnerne spigres og ballast fyldes i sporet (SLA)

Da det begyndte at blive mørkt kørte vi tilbage til Hedehusgården, hvor vi brugte yderligere en times tid på vedligeholdelse af gravemaskinen samt opsætning af lysarmaturer i den ubelyste del af vognhallen.
Årets sidste Bafd arbejder forventes at blive udført lørdag d. 28. december.

Steffen