Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

mandag den 15. juli 2024

Nyt fra maskinafdelingen #26-24 15/07:

Så fik vi læsset en stak tunge fliser op på transportvognen og kørt dem til aflæsningspladsen.

 På en fin aften efter en meget våd lørdag og en meget travl plantogssøndag, så blev der ryddet en del op på området. Der blev arbejdet intenst med at få trukket kabel gennem det trækrør, som Kjeld og Andrew fik gravet ned i silende regn. Heldigvis var de begge blevet tørre igen og kunne bidrage med trækningen, så det kan blive klargjort til elektrikerne. Kjeld fik også revet stykket, som nu skal gøres klart til et lag SF-sten. Så kan sidste etape af Kjelds Plads blive færdiggjort. Carsten kørte den blå vogn frem med E28, så Bastian og jeg kunne få læsset de store, gamle kørefliser ombord. De blev kørt over til drejeskiven og lagt på midlertidigt lager der.

Brian stod for fejning af hele værkstedsremisen. Klavs og jeg fik tømt sandblæseren og dens meget fyldte filter for gammelt ”sand” og fyldt 28 kg nyt sandblæsemiddel på igen. Så kunne Klavs fortsætte opgaven med bastardpufferen fra M4, mens jeg fortsatte med oprydning. John og Mikkel arbejdede på en låge til B3, hvor der skal ske lidt tilpasninger af de udskårne dele. Bagefter fortsatte John med lodning af gasrøret til ukrudtsbrænderen. På monitoren arbejdede Benjamin på programmeringen af en tænd/sluk-knap til fremviseren af og Jan S. stod for montagen af kontakten. Jan og jeg nåede også at renovere et par vejviserskilte og fik dem opsat på ”bagvejen” fra parkeringspladsen. Så vi også maskinchefen med en buskrydder ved kulbunken. Der kommer måske nye forsyninger snart… Sidst på aftenen fik vi hygget på ”bænken” 13 mand i gang på Gården. Endnu en hyggelig arbejdsaften på Banen  /Leif

Det kan godt drille med at få trukket et kabel igennem et trækrør


Så mangler der bare et læs SF-sten...

Sandblæsning med frisk sand går bare hurtigere!

Alle mål gennemgås på lugen til B3


Skiltemanden er på vej

Lodning af et par løse dyser til ukrudtsbrænderen

Aftenhygge sidst på aftenen. Det er stadig lyst!


Nyt fra Hedehusgården 13-7-2024

Baneafdelingen er ferieramt, og lørdagens hold bestod derfor af Børge, Kenneth, Steen og Steffen. Der var lovet store regnmængder i løbet af dagen, så arbejdet blev henlagt til tørre omgivelser i vognhalllen på Hedehusgården.

 Børge og Kenneth arbejdede hele dagen med klargøring til gulvstøbing i forlængelse af eftersynsgraven. Det lykkedes at klargøre hele gulvarealet på ca. 4x10 m, så det kan støbes når ferietiden er afsluttet.

Steen og Steffen arbejdede videre med ukrudtsbrænderen, og der blev fundet et knækket gasrør, som med hjælp fra Mafd bliver slagloddet i løbet af ugen. En pallestabler blev repareret, og der blev ryddet grundigt op omkring de østlige spor i vognhallen samt i banevognen.

Regnen fortsatte hele dagen, men det afholdt ikke Kjeld og Andrew for at grave et par trækrør ned til værkstedsremisen, således at der kan fremføres nogle ekstra kabler.

I værkstedet arbejdede Brian, Carsten og Mikkel med Sukkergrisen og andre gøremål.

Steffen


Kjeld og Andrew graver ufortrødent trækrør i silende regn. 

Kenneth er i gang med at klodse armering op.