Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

mandag den 19. september 2022

Nyt fra maskinafdelingen #33-22 19/09:

Det går flot fremad med etablering af den nye klimaskærm, så vi kan holde os varme gennem vinteren...

 Dette var en mere stille aften end de foregående med flere folk på tur i udlandet - og alligevel fik vi igen nået en hel del. Kjeld havde meldt sig ind på sit helt eget eftermiddagshold og fik lagt de fleste SF-sten rundt snedkerværkstedet og desuden etableret en containerparkering langs rideklubbens garage – så han cyklede tidligt hjem, mens det stadig var lyst. Så kom vi andre og tog over; snedkerholdet med Jan, Jan D., Bjarne og Per fortsatte med montage og tilpasning af bænkholdere mod bagpladerne og de første sædeplanker blev prøvemonteret. Bjarne, Kenneth og Brian forsøgte også om køleren på M25 var blevet helt tæt, men der var stadig noget, der skulle ses på… Så kølervæsken måtte tappes af igen. Jeg fik givet de fire nysamlede hjulsæt den første omgang Olsen-sort, mens Lars O. monterede den første dækplade ud for spor 2. Planen er at der skal være plader mellem alle spor, så det bliver muligt at køre rundt med f.eks en palleløfter. Otto og Fritz gav den endnu en skalle med akslen til M9. Så jeg talte 11 mand på Gården denne aften. /Leif

Kommunen opfordrer medlemmerne af både rideklub og industribaneklubben til at benytte den nye P-Plads foran ridehallen. Vejen om til værkstederne går ad denne smukke "Vild-med Vilje" sti.

Snart er der også flot belægning foran portene

Mock up af bænk snart på plads

Endnu et sæt bænkstøtter monteres

Dækplade foran port monteres
Flot resultat - udbygges...


Kølervæske påfyldes M25

Fire hjulsæt til C4 snart malet med Olsen-sort

søndag den 18. september 2022

Nyt fra Bafd 17-09-2022

Efter et par lørdag med andre aktiviteter blandt Bafd medlemmer, så var vi atter samlet på Hedehusgaarden lørdag formiddag. Vi delte os i to hold og gik i gang med dagens aktiviteter.

Peter, Claus og senere på dagen også Lars og Steen arbejdede videre med spor 4 på Hedehusgaarden. Der blev ryddet op i de fældede træer, lagt sveller ud og klargjort skinner til bygning af sporet. Sideløbende med dette fik de sammen med Carsten og Kjeld gravet af foran snedkerværkstedet, hvor der senere på dagen blev lagt en del SF-sten.M30 trækker skinner over langs så de passer med drejeskiven 

Spor 4 ved dagens afslutning. Nu mangler spigring,
ballastering og understopning


Alexander, John og Steffen benyttede de gode vejr til at få frisket alle kilometerstenene op langs med sporet. De fik en gang hvid Cempexo, men skal nok have en gang mere sammen med en gang rød maling til tallene. Desuden fik vi malet baggrundsplader m.fl. på overkørselsanlægget med en gang "Olsen Sort", så kontrolsignalerne nu er lettere at se.

Næste lørdag fortsætter vi med spor 4 samt evt. noget ballastpløjning langs med banen.

Steffen

Den første kilometersten er netop malet færdig.
Den stammer i øvrigt fra Præstø banen.

Km 2.0 er under behandling. Vi fik samtidig gravet lidt af ridestien.

Kontrolsignalet renses af inden maling.