Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 8. juli 2017

Nyt fra Bafd. 08-07-2017

På en dag hvor solen skinnede og vinden blæste var vi seks mand i baneafdelingen til at tage en kamp med det grønne. Efter lidt forberedende arbejder på Hedehusgården kørte vi til Brandhøj, hvor to mand blev sat af for at slå græs. Resten af holdet arbejdede imens med buskrydning syd for Brandhøj st. Frokosten indtog hele dagens besætning på Brandhøj, inden turen igen gik nogle hundrede meter nord på. Rydningen fortsatte og dagens arbejder sluttede af med græsslåning på Hedehusgård st.

Billederne er leveret af Ole og Claus.

Frokosten er indtaget og nord for Stenager er vi i gang med rydningen. Den hydrauliske fingerklipper efterses, mens Kenneth er på ned ad skråningen med motorsaven.

Nedhængende grene fjernes med fingerklipperen.

De afklippede grenes fjernes med høtyv og håndkraft. Bemærk den nymalede Storebæltsvogn med fine påskrifter og Dannebrogsflag.

torsdag den 6. juli 2017

Torsdagsbilledet #118

Fra Hjarne V. Andersens  IBK-mappe1

Opgaven med sporoptagning fortsætter i Vanløse...


 T1 var blevet gjort startklar, men tarvelige folk fjernede den sjældne strømfordeler og så var det forfra igen.



mandag den 3. juli 2017

Nyt fra maskinafdelingen #26-17  3/7:





Det overvejes, hvordan arbejdet på M4 skal gribes an efter doktorens dom: utæt toppakning.



M4 har haft besøg af ”doktoren” fra Dieselhouse og det måtte desværre konstateres, at der er en utæthed i toppakningen. Der skal derfor en adskillelse til for at få udbedret lækagen, inden der opstår samme skader som dengang lokomotivet blev hensat for mange år siden…  Carsten arbejdede på at udtage en række knækkede bolte i M23-reservemotors motorblok. En kompleks opgave…

Jeg forsatte arbejdet med at male stafferinger på Storebæltsvognen og fik påsat det næste sæt skabeloner og malet henover, samt afrenset sidste uges arbejder. Der mangler nu en plads, hvortil der skal skæres et nyt sæt. Niels fortsatte forbedringerne i snedkerværkstedet ved at fremstille nye værktøjsholdere. Bjarne og Gert foretog rensning og vedligehold af vandbehandlingsanlægget. Da jeg opholdt mig mest ude i vognhallen er beretningen noget mangelfuld, men jeg fik da talt 8 mand på Gården denne aften.

Servicehold på vandrensningsanlægget!
De 6 bolte har været knækket længe og sidder godt fast i motorblokken.



Pillearbejdet med at male på Storebæltsvognen fortsættes;
hver lille felt skal enten fjernes eller blive siddende på skabelonen, før den kan klæbes på.
Af en eller anden grund går det ofte omvendt...
Spændende om det ser godt ud, når skabelonen igen fjernes...