Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 14. december 2013

Juletog - lørdag 14/12-13Juletoget lørdag den 14/12 blev den bedste af de 6 køredage. Fint vejr og glade gæster kørte med og mange flotte juletræer kom med hjem. Lad collagen tale for sig selv. Glædelig jul fra Redacteuren :-)

Posted by Picasa

tirsdag den 10. december 2013

Nyt fra maskinafdelingen #37-13 9/12:

Et rigt udvalg af tomme-mål; rundhovedede skruer med kærv og en masse UNC og UNF - og heldigvis også i WW


Sidste mandag var jeg desværre selv forhindret, men andre fik monteret motorhuset på M25. Denne aften gik vi imidlertid ikke videre med M25, for Jan og Carsten havde været på besøg på et 785mm smalsporslokomotivværksted, der er ved at blive droslet ned. Herfra har vi fået lov at overtage ”ukurrente” tomme-bolte i og skruer i massevis. Der er gevind i både WW, UNC og UNF. Der er desuden splitter i alle størrelser og lidt lokomotivreservedele og andre blandede godter. Nogen af disse varer er stadig pakket ind i aviser fra 50érne. Det hele dækket af et tykt lag af fint støv! De har nok fået købt rigeligt i sin tid… For andre er det nok ikke noget værd, men for os der roder med gamle maskiner og skæve mål: Der er det guld… Mads, Peter, Carsten og jeg fik derfor aftenen til at gå med at lægge det hele på plads på bolt-lageret. Peter fik også hjulpet Lars på gravemaskinen. I løbet af aftenen var der 8 mand forbi Gården – jeg fik ikke set, hvad der blev udrettet J

 

HUSK at der er Julehygge i Damp á på mandag (16/12). Tilmeld gerne på mail til Carsten, så der kan blive indkøbt tilstrækkeligt med Glögg og ævleskiver. Per har allerede lovet, at han har gode film med!

Posted by Picasa