Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

mandag den 8. april 2013

Nyt fra maskinafdelingen #09-13 08/04:Ole og Lars havde brugt eftermiddagen på at reparere det knækkede hovedstyr fra stoppemaskinen; Ole havde drejet et nyt gevindstykke og Lars drejet en pasning i styret, så det kan krympes sammen. Carsten, Peter, Mads og jeg startede med at fylde spildolie på en stor tromle, så vi kan få det afhentet af miljø-manden. Dejligt sort arbejde.
Oles nye gevindstykke ved styret


  


Carsten fik sat de sidste gummiringe på banemotores sammenkoblingspunkter og så gik vi alle i gang med aftenens store opgave: at genmontere banemotoren i M25: Efter lidt rangering kunne vi få hejst motoren op og med megen vrikken med den store motor på meget lidt plads, så kom den ned på soklerne. 

Banemotoren på vej ned på plads

Næste skridt blev at få banemotor og gear til at mødes via de ny-monterede gummiringe. Ved brug af megen ”glidecreme” kom alle stag på plads. Nu resterer nivellering og afbalancering og derefter skal alle dele tilbage på plads.
- lige før det falder på plads...

Den lille trækenhed skal monteres på wiren


 Per og Peter arbejdede på at reparere kabeltrækket til nødstop af motoren. Jeg fik malet inddækning og motorhus-reparationer. En fin aften med 11 medlemmer forbi.

Inddækningen males - i baggrunden arbejdes på M25

Posted by Picasa

søndag den 7. april 2013

Nyt fra Bafd 6-4-2013

I ugens løb har der været arbejdet flittigt i baneafdelingsregi. Tirsdag fik Lars og Kenneth lavet vores ballastkost færdig og testet den med et godt resultat. Den er monteret som et redskab på minigraveren og er i stand til at feje svellerne helt rene. Ved samme lejlighed fik de også monteret en flot nymalet trækstang på minigraverens transportvogn.

Lørdag arbejdede vi videre på Brandhøj i noget der efterhånden mindede om forårsvejr. Ole og Finn fik lavet stålinddækningerne omkring den tredie af dørene i vognhallen. Resten af holdet fik forlænget udtræksporet om bag ved vognhallen og fik ryddet op i en del spormaterialer. Kaffen blev indtaget i solskinnet sammen med en dejlig hjemmebagt kage fra Finn's kone, Solveig.

Næste lørdag arbejder vi videre på Brandhøj.

Husk også tilmelding til bygningsdagen d. 20-4-2013.

SteffenDen nymalede trækstang monteret i holder på transportvognenFrokosten indtages i forårssolen en særdeles hyggelig dag.