Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

torsdag den 8. december 2016

Torsdagsbilledet #89


Denne uges torsdagsbillede er tegnet af Eyði av Hamri, der snart er færdiguddannet fra Animation Workshop i Viborg. Det er en bestillingsopgave, der skal vise alt det gode vi har at byde på, når vi sammen med spejderne kører juletog ud i dejlige Hedeland.
Vi har derfor brugt denne tegning på vores nye julepamflet, på bannere og andre reklamer for juletoget. Vi håber det vil få alle folk ud at køre med vores juletog :-)

mandag den 5. december 2016

Nyt fra maskinafdelingen #40-16 05/12:


M25 - igen uden dækplade foran køleren og med ny radio
  
Efter en forrygende start på juletrafikken med fyldte tog og glade gæster, så var det tid at se på, hvorfor M25 havde fået alarmlys i olietrykslampen. Efter en debat lige så ophedet som olien, men dog i venlig og konstruktiv tone – så blev konklusionen at vinterafdækningen af kølergitteret var for meget og pladen blev derfor afmonteret og ombygget, så den kan komme på igen i tilfælde af meget frostvejr. Lars og jeg deltog ikke i debatten, så vi monterede i stedet nye radioer i M25 og Da7. De gamle radioer har drillet lidt og det går jo ikke, for de er en del af vores sikkerhed. Vi fremstillede nye monteringsplader og fik enhederne monteret og testet før vi gik op og fik en kop kaffe.
6 mand på Gården denne aften.

Brugsvejledningen er nem: Tryk på volumenknappen øverst til venstre for at tænde/ slukke og drej for at justere højttalervolumen. Brug tast på mikrofonen, når der skal tales.
Ny radio i Da7

søndag den 4. december 2016

Den første weekend med juletog 3-4/12-2016:


Hvor heldig kan man være…. denne 1. weekend viste vejret sig fra den bedste side og mon ikke det var derfor, at vi både lørdag og søndag havde rigtig mange glade rejsende med vores tog ud til spejderne og deres juletræer og julehygge!

Lørdag blev flere ivrigt fotograferende herrer set langs banestrækningen og resultatet udeblev da heller ikke. Allerede sidst på eftermiddagen var der billeder af vores tog på jernbanen.dk

Det sidste lørdagstog ruller op ad rampen. M 24 venter på at rangere frem og hente togstammen, så kollegaerne på Da 7 kan komme i gang med lukke maskinen ned.
Om søndagen blev der lidt ekstra underholdning, da det nyrenoverede lokomotiv M25 midt på dagen måtte udskiftes med M23, da olietrykslampen pludselig lyste. Det gav en lidt forsinket hjemtur og afgang med motorlokomotivet, mens afgangen med damplokomotivet stort set ikke forsinket. Mon ikke problemet med M25 bliver løst mandag aften på værkstedet? Resten af dagen gik glat og da solen skinnede og vinden var stille, så var det en behagelig køretur ud i Hedeland. Vi havde mange juletræer med hjem, så mon ikke også spejderne havde sig et god weekend?