Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

torsdag den 8. juni 2017

Torsdagsbillederne #114Vi har set billeder fra jubilæet, både her på bloggen, på Facebook og en smule på jernbanen.dk. I løbet af de næste uger kommer der som torsdagsbilleder yderligere et par billeder fra jubilæumsdagene. Som første udgave er her nogle billeder af medlemmer i aktion ved forberedelse og gennemførsel af dagene.

Niels Borgen i færd med at save kanter til de gulvplader, der blev monteret i bunden af spor 27 i vognhallen. I baggrunden fører Mikkel sikkert M 25 til afvaskning i remiseområdet.

Mens Damptromleklubben rigger til i baggrunden, slår Kenneth A græsset på skråningen. Solen står lavt og om lidt tændes der op i grillen.
 
Lokofører og togfører udveksler driftsbeskeder inden afgang fra Fem Ege med tog 4032 til Hedehusgård. Bemærk at Leif ikke har kameraet fremme!
Susanne ved ’børnebordet’, hvor tæt på 80 børn i løbet af weekenden tegnede tog, og afleverede deres besvarelser af gåder om vores lokomotiver. Et koncept vi forhåbentlig kan videreføre i en eller anden form.


Udover en række nulevende politikere, hvoraf Michael Ziegler, Liselott Blixt og Laurits Christiansen holdt taler og Joy Mogensen lærte alt om hvordan et damplokomotiv fungerer, var hele arrangementet skarpt overvåget af Thorvald Stauning fra sin plads i Damptromleklubbens opholdsvogn.