Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 5. november 2011

Bafd - Klar til støbning af anden halvdel af gulvet 5. november
I et smukt efterårsvejr blev vores kommende sneplov hentet ned til værkstedet med gravemaskinen på transportvognen trukket af M23. Den skal nu bygges om og skulle gerne blive klar inden årets juletog, hvor vi forhåbentlig kan apprøve den.

Til arbejdet på Brandhøj var vi i dag 6 mand, og vi fik klargjort til støbning af anden og sidste etape af betongulvet i spor 109 og 110. Det nåede at blive særdeles mørkt udenfor inden vi var færdige, men så var der også bygget de sidste 6 meter spor, udlagt stabiltgrus og armering samt monteret forskalling.

Selve støbningen udføres onsdag formiddag (9/11-2011). Der kan godt bruges et par mand ekstra. Ring derfor til Finn, hvis du har mulighed for at deltage. Næste lørdag afforskaller vi, og da det markerer en vigtig milepæl, så vil vi gerne byde på lidt pølser kl. 12 til dem, som måtte kigge forbi ved vognhallen.

Steffen

Efterår i Hedeland

Lørdag formiddag; udlægning og vibrering af stabiltgrus
Lørdag eftermiddag; klar til støbning

mandag den 31. oktober 2011

Nyt fra maskinafdelingen #37-11 31/10:

Bo havde på dagholdet klargjort det sidste på styringen til Da7, som gerne skulle blive køreklar til juletrafikken. Nu skal det ”bare” monteres. Mogens og Carsten fortsatte med motorhuset til slagleklipperen og jeg gav en hånd med. Efter brændstoftanken var genmonteret, skulle rammen formgives, så den kan passe til en styrekasse, der monteres på siden. Den skal indeholde sikringer og relæer, samt Bowdentræk til motorregulering. En montageplade blev fremstillet.  Per Børge fik justeret lydstyrken til begge horn på M24, der nu kan retningsvælges med en flot 2-vejshane som Svend og Per selv har fremstillet. Svend og Jan fik også drejet aksler til de ruller, der skal bruges til sneploven. Denne skal gerne være klar til at indgå i sneberedskabet til juletrafikken. Vi var 7 på værkstedet denne dag.