Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

torsdag den 27. september 2018

Torsdagsbilledet #176

Inden vi skal på en tur med Talyllyn Railway kommer et lille tilbageblik på bygningen af Fem Ege Station i 2003. Billederne er taget med et af mine første digitalkameraer - et Canon Ixus v2. Det blev skiftet ud ret hurtigt. Det holdt ikke til at komme i klemme mellem mit lår og håndtaget på en skinnetang under et skinneløft.

Fem Ege Station set fra syd 3. maj 2003. Delene til det sydlige skifte er kørt ud og hjertestykket er allerede lasket på spor 1. De unge birke til højre ser ud til at være påvirket af kraftig vind fra vest!
24. maj samme år er græsset blevet lidt grønnere og solen skinner. Peter Hein borer huller til spirg, mens Finn Sørensen tålmodigt venter med tryklufthammeren. Vi har allerede kørt svellestakke ud langs traceen mod broen.

mandag den 24. september 2018

Nyt fra maskinafdelingen #36-18 24/9:

Der lægges en plan for at få fjernet tjærepappet, der ligger oven på rammen - så den kan blive afrenset og malet.

Der var kommet et læs terrassebrædder, som Erik, Kjeld og Carsten lagde klar til saven. De skal saves op til nye, længere bænklister. Bagefter tog de fat på at afrense rammen for tjærepap. Det frembragte dog for megen røg, så den opgave er flyttet til udendørs udførelse på lørdag. Lars O. fortsatte med at gøre klar til svejseopgaven af den nye askekasse til Vildmosen. Jeg befandt mig i førerhuset på Superfos-lokomotivet ude i vognhallen og kunne derfor ikke holde øje med det arbejdende folk – men så måtte de jo komme til mig. Kjeld og Carsten bragte de afmonterede gulvplanker og trinbrædderne fra C523 ud til midlertidig oplagring – og formanden kom også forbi og hilste på 😊 Jeg fik således malet loft og de øvre vægge med første omgang af den flotte, grå dækmaling, Jan lige har hjemkøbt. En planlægningsgruppe afholdt kaffemøde om næste etape for E28. Vi var 10 mand på Gården denne kolde efterårsaften.


Lys i stuen :-)

Første omgang dækmaling påført.

Prøvesamling af den nye askekasse stadig i gang 

Den gamle askekasse i flere dele


Status på ny ridestald er: Flad...