Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

mandag den 18. juli 2011

Nyt fra maskinafdelingen #27-11 18/07:


Carsten og Anders arbejde videre med den sidste af akslerne til M24. De store gevind er blevet rettet op, såvel som et par af boltene er renoveret. De venter nu på nye rullelejer, idet 4 ud af 6 lejer er rust-ramte. Der er derfor bestil nye hjem. Bo er blevet klar med reparation af lejeskoene, som har fået fornyet slidlaget. Bjarne fik monteret et par brandslukkere bl.a. i M23.

Jeg fik prøvemonteret min Storebæltsskabeloner og malet Dannebrog på fladvognen. En smuk regnbue dannede baggrund for min Mock Up. 5 medlemmer lagde vejen forbi denne sommerferie-aften.

søndag den 17. juli 2011

Hedeland i regnvejr: Vi har verdens bedste publikum!

Efter en lørdag med sol og sommervejr, så startede søndagen med regnvarsler fra DMI og vådt vejr fra morgenstunden. Forventningen til dagens passagertal var derfor ikke ret høje hos personalet på denne dags tog. Da motortoget kørte afsted med en del passagerer, steg optimismen - men da alle pladser nærmest var udsolgt 15 min. før afgang, så var det noget af en positiv overraskelse. Ved afgangen trillede vi afsted med 97 ombord og på Sølund, steg endnu to på. Vi måtte tro, at det så var det, men nej; resten af dagen havde vi også masser af glade gæster ombord. Folk var iklædt regntøj, paraplyer og højt humør, trods den silende regn. En god skovtur skal ikke aflyses, bare fordi det regner! Det blev derfor er rigtig god dag, på trods af våd uniform og svuppende sko.Fra personalet en tak til alle der trodsede vejret.