Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

torsdag den 7. juni 2018

Torsdagsbilledet #165

Hedeland udvikler sig og det giver os hele tiden nye vinkler på vores egen bane. Det betyder på den anden side også at der er vinkler, der bliver lukket. Sølund Stations nordlige skifte kan fx ikke længere ses fra det sted, hvor billedet nedenunder blev taget i 1991. En række sveller er under udskiftning og jeg er løbet op ad skråningen for at tage et hurtigt billede. I dag ville et billede taget samme sted vise birketræer og blandet underskov.
Det er meget tidligt forår i Hedeland. Omkring skiftet ses på fløjene Steffen og Finn, mens min daværende svoger Carsten B danner centrum i trioen.
Der arbejdes på samme skifte igen i september 2017. Det regner, men det stopper ikke Jørgen, Lars og Steffen.


mandag den 4. juni 2018

Nyt fra maskinafdelingen #22-18 4/6:Sidste uges togkørsler bliver vendt i skyggen under træet ved Løgnebænken...

Man er snart blevet helt vant til det flotte sommervejr og aftenen startede da også udenfor under træet ved Løgnebænken, hvor flere medlemmer dukkede op til et kop kaffe og en snak om sidste uges vellykkede særtog både mandag og onsdag. Sådan kom vi hyggeligt i gang med dagens opgaver, hvor oprydning i en større donation af historisk værktøj og andet brugbart var en af opgaverne. En anden blev at sortere og opskære de sidste dele fra Aalholm-tenderen i brændbart og affald, som Bog og Carsten også stod for. Lars O. fik svejst oliebeholderen fra den ”nye” koldsav Jeg stod i museumshallen og fik malet Superfos førerhus og kedel og Kjeld fik malet juletræet med sølv og håndtagene røde. De bliver flotte. Jeg fik nok ikke set alt hvad der skete rundt på Gården, men talte 12 medlemmer på Gården i løbet af aftenen.


En flot donation fra en pensioneret smed  med fine specialværktøjer imellem.


Bruno drager videre på sin flotte Nimbus.

Lars svejser tanken fra koldsaven

Bo og Carsten saver Aalholm til brænde. Fint, tørt og ubehandlet træ.

Jeg får malet førerhus og kedel på Superfos-lok


- og Kjeld får malet juletræ og hane-greb.