Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 11. august 2012

Nyt fra Bafd 11-8-2012

I går fik vi slået den sidste del af banen med slagleklipperen og nogle strækninger fik sågar en ekstra behandling, hvorefter de nærmer sig golfbanestandard mht. jævnhed. Kenneth havde på utallige opfordringer medbragt intercom udstyr, hvorved slagleføreren og lokomtivføreren kunne koordinere indsatsen på trods af to brølende dieselmotorer indenfor ca. 3 meters afstand. En stor hjælp, som især også vil kunne bruges ved ballastaflæsning, da det er besværligt både at give håndsignaler og betjene håndtagene på ballastvognene samtidig.

Dagen bød også på besøg fra vores søsterbane i Valkenburg i Holland. Den har også 700 mm sporvidde, og hollænderne fik en god lejlighed til at se, hvordan vi driver vores bane, både det daglige arbejde og ikke mindst den på en fantastiske søndag med plantog. En ny omsætningsrekord blev således en realitet i løbet af søndagen.

Et særtog befarede også banen i går og denne gang, blev det trukket af M24, som nu endelig er kommet i drift igen ovenpå hjulafdrejning og efterfølgende motorproblemer.
Næste lørdag afholdes der grillfest - husk tilmelding til Carsten.

SteffenLars og Kenneth afprøver intercom udstyret.


Kaffepause på Brandhøj med vores hollandske gæster og særtogspersonalet.

mandag den 6. august 2012

Nyt fra maskinafdelingen #29-12 06/08:


Hvepse-striber...
Efter at have læst og set billederne i den fine reportage af slagleklipperens tur, blev jeg inspireret til at bemale ”Hvepsens” ko-fanger med advarselsstriber. De manglede lissom… Mühlhäuser-skiltet fik også en omgang sort.
nymalet...


Carsten fortsatte det møjsommelige arbejde med at bore de skråtstillede huller til montage af skinnerne på skydebroen. Vi havde besøg af flere medlemmer med forskellige mindre gøremål, så 6 forbi Gården denne aften. Redacteuren går nu på to ugers Mafd-ferie, men måske Vikaren får skrevet et indlæg?!Sidste hul i tredie skinne. En skinne udestår.

Posted by PicasaLars har samtidig sendt dette herlige link fra en side om Skive:


Omend siden jernbanemæssigt væsentligst omhandler ombygning af / ifm. normalspors-forbindelsen, rummer siden også mange andre gode billeder.

(Især når man selv har boet deroppe )


  VH Lars