Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 27. november 2010

Nyt fra Baneafdelingen 27-11-2010

"Snevejr"
Kære alleKlubbens traditionsrige julefrokost blev afholdt i fredags, men til trods for dette og vejret var der alligevel et pænt fremmøde på Hedehusgården om lørdagen. Til glæde for skiløbere og andre var der faldet 20-30 cm, men det umuliggjorde ret mange af vores udendørs aktiviteter. Derfor gik dagen udelukkende med aktiviteter på Hedehusgården. Heldigvis havde vi forrige lørdag taget skinnerne med op til de næste overgangsstykker, som skal ligge foran vognhallen på Brandhøj, og de kunne derfor svejses sammen i den opvarmede remise.

På Hedehusgården blev der også truffet forberedelser til næste weekends julekørsel. Finn fik ryddet op i kiosken, Carsten og Per fik rangeret rundt med diverse materiel og fik hentet M24 ind i remisen, så den er lidt varmere end hvis den blot stod i vognhallen. Det letter opstarten om morgenen. Bo og Lars fik monteret bremsetræk og sandingsrør på Da7, som vel også når at blive klar til kørslen.


En forudsætning for julekørslen er imidlertid at banen er ryddet for sne. Vi opgav dette i går pga. senvejret, men planlægger hen mod torsdag-fredag at køre sporet igennem. Frivillige til dette projekt må meget gerne melde sig, for der skal sikkert skovles en del. Det ville også hjælpe på sagen, hvis nogen mandag aften kunne køre sporene igennem på Hedehusgården, så de i hvert fald er nogenlunde ryddede.

Hilsen Steffen

"Udfordringer i sneen"
fredag den 26. november 2010

IBK Julefrokost!

Industribaneklubbens traditionsrige julefrokost blev i år afholdt på Kanal Cafeen, hvor vi blev mesterligt trakteret med alle de gode retter, der hører juletiden til. Dertil godt øl og højt humør. Billederne må tale for sig selv. Klik her for at se dem!