Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

onsdag den 15. september 2021

Aflyst stjernekigge-tog - med flot maleri til følge :-)

 Grundet DMI-vejrforudsigelser om dårligt, overskyet vejr på torsdag og fredag aften, så var vi nødsaget til at aflyse vores to Stjernekigge-arrangementer 16 og 17. september, hvoraf det ene var helt udsolgt.

Vejret er vi jo ikke herre over, så vi må bare prøve ved en senere lejlighed hvor sandsynligheden for bedre vejr er til stede. 

Men at nogen havde glædet sig, kunne vi jo læse ud af nedenstående, søde mail:


Tak til Lissa og Anna Aksig Nørland for at få lov at vise dette flotte maleri

Kære frivillige på Hedelands Veteranjernbane På min 75 års fødselsdag fik jeg dette kort og billetter til turen på fredag aften. Selvom jeg er skuffet over at turen fredag aften er aflyst, kan jeg stadig glæde mig over kortet, som mit barnebarn har malet, og jeg synes det viser alt, hvad jeg havde kunne forvente af jeres arrangement.

Venlig hilsen

Lissa

mandag den 13. september 2021

Nyt fra maskinafdelingen #20-21 13/9:


Skrottøndegenopretningsarbejde med minidonkraft

Efter en hyggelig sæsonafslutning dagen før, så blev der nok sludret og drukket mere kaffe end arbejdet, men vores nye aktive Henning og jeg fik da nedtaget vores reklamebannere rundt omkring. Og snart skal efterårsbannerne op i stedet.

Henning har allerede været flittig bruger af sandblæseren og derfor kunne Kjeld afgrate det sidste på den nye bastardkobling til M45, hvorefter den fik en omgang grunder. Senere fik koblingspinden samme tur med sand og grunder. Brillen fra drejebænken fik en sidste gang grøn og M45 lidt indvendig grå. Kjeld rettede også vores bulede tønde til metalskrot ud, efter den havde fået knubs af en tur med grabben på gravemaskinen. Bo havde tidligere på dagen fået tappet vandet af Da7 og Kenneth fulgte op med en grundig rengøring af risten. 8 mand blev set på Gården denne aften /Leif

Jubilæumsskjoldene hængt pænt op

Henning i gang med sandblæseren

Flot resultat deraf

- og lidt finpudsning

Dagens resultat i malerafdelingen


søndag den 12. september 2021

Plantogsdag K21 12/9 – sommerens sidste køredag:

 

Dagen bød også på et tipvognstog, der stod fint parkeret i spor 3, så gæsterne kunne se et sådant.

Dagen startede med… Tjae, for første gang, tror jeg – så havde jeg ikke en tjans på sommerens sidste køredag. Et sølvbryllup dagen før havde fået 1. prioritet. Men den sidste tur kan man da tage med på – sammen med mange andre glade medlemmer og andre rejsende. Vejret var nu fint. Der havde vist ellers været lidt byger undervejs gennem dagen. Så på turen fik vi både sagt hej til køerne og til toget på Brandhøjbanen, som også sluttede sæsonen af. Og så kunne togene køres i remise for først at køre Løvfaldstog i skolernes efterårsferie, uge 42. Altså bortset fra de særtog, som måtte komme undervejs.

Mens damplokomotivet rigges af, så mødes medlemmerne ofte til lidt hygge på Løgnebænken, mens arbejdet iagttages og bagefter gik turen igen i år til Fløng Forsamlingshus. De havde stegt en masse flæsk, skrællet kartofler og rørt en god persillesovs sammen på fineste vis og ingen gik sultne hjem – slet ikke efter en pragtfuld dessert. 28 aktive medlemmer sluttede på denne herlige måde en rigtig god sommersæson af. Måtte resten af året gå lige så fornemt! /LeifPeter Post klar til at lægge sporskiftet om

Vi hilser på de fine køer på Sletten

Solen titter flot frem lige før
sommerens sidste afgang fra Fem Ege

De sidste passagerer tages op fra Brandhøjbanen

Medlemshygge på Løgnebænken

- og masser af Stegt Flæsk med persillesovs