Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

tirsdag den 17. september 2013

Nyt fra Bafd 17-9-2013

Siden sidste indlæg på bloggen er der i baneafdelingen blevet arbejdet et par hverdage foruden i lørdags. Arbejdet har bestået i at etablere ekstra skinner i portåbningen  i hallen på Brandhøj, således at materiel med flere forskellige sporvidder kan få adgang til skydebroen og nabosporet. Vi har derfor lagt 600 + 785 mm frem til skydebroen, og i det andet spor er der bygget 600 og 900 mm i selve porten, hvor der efterfølgende skal støbes op med beton. Sporvidden 785 mm er dækket ind i samme omgang ved brug af den ene skinne i 900 mm sporet.

Lørdag eftermiddag fik vi udover sporbyggeriet kørt klubbens nyerhvervede melisvogn på plads i hallen. Den er hentet på Bogø og er i nogenlunde pæn stand. Vognen ankom tirsdag i sidste uge og blev knapt 50 år efter nedlæggelsen af roebanerne atter placeret på et par boggier. Lidt mere om dette følger sikkert i Tipvognen.

På lørdag arbejder vi videre med sporanlæg indendørs i hallen på Brandhøj.

Ole og Lars har leveret billeder.

SteffenDer bores huller i skinnefoden til fastgørelse af skinnerne på sveller, hvor der
ikke er plads til normale spiger600, 700, 785 og 900 mm er næsten på plads i den ene port.

mandag den 16. september 2013

Nyt fra maskinafdelingen #26-13 16/09:

Justering af ventiler på M25


Aftenens vigtigste opgave blev at Mikkel, Per og Jan justerede ventilerne på M25, samt monterede indsprøjtningsdyser, brændstofrør og andre løsdele på motoren – en opgave, de fleste deltog i. Enten som deltagende, rådgivende eller som tilskuere J Mogens og Carsten fik også set på design og samlet dele sammen til trykluftudtag på værkstedet. Sammen med Mads fik jeg gennemgået forskelligt elektrisk grej fra Banevognen og kasseret en defekt tromle; derefter blev stolen til Slageklipperen malet sort. Der er nu bedre plads på værkstedet, da rammen til GM32 forleden blev kørt til sandblæsning og lakering. Mikkel og Carsten fik i lørdags arbejdet på montering af taget på M15´s motorhus. En fin aften med 7 mand på Gården.

Montering af brændstofrør - en "Prøv sig frem-øvelse"


Posted by Picasa