Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

torsdag den 17. december 2015

Torsdagsbilledet #39

Dette billede fra 1990 kan udstråle samme kaos, som der var i landegrænserne rundt om i Europa i netop det år. Nogle vil måske sige, at det også udmærket kunne illustrere ordsproget 'for mange kokke fordærver maden'. Men sporet de mange flittige medlemmer er i gang med at bygge på billedet, ligger stadig på Hedehusgård station og opfylder sin mission. I midten ses den store skinnebukker vi brugte den gang. Man gjorde klogt i at holde sig i god afstand, når det store håndtag roterede - det slog hårdt!
Et travlt hold på sporarbejde. Fra venstre ses: Steffen Lyngesen, Lars Petersen, Hans-Henrik Nielsen, Finn Sørensen, Peter Hein (signalerer han 'tag det nu lige roligt'?) og bag ham Henning Dyrkilde.

mandag den 14. december 2015

Nyt fra maskinafdelingen #44-15 14/12:
Lørdag morgenstund drillede M24 ved ikke at starte, idet forglødningen kortsluttede den 70 amperes automat-sikring. Således måtte M23 tage de to første ture. Carsten og Hans fik dog liv i maskinen med lidt dieselstart, så resten af dagen gik fint. Et hold fik derfor skilt styringen for at finde årsagen, hvilket ikke fuldt lykkedes, men forskellige slidte ledninger blev udskiftet på mistanke. På onsdag fortsættes arbejdet, så M24 kan være klar til lørdagens juletog. Vi håber på sol og mange mennesker, så et fuldt tog bliver nødvendigt. Carsten og  jeg arbejdede videre på deploridernes akselvanger; Carsten fræsede anlægsflader til møtrikkerne og jeg sandblæste og grundede dem efterfølgende. Hyggelige folk kom forbi og så på arbejdet, så 9 mand var forbi Gården denne kolde aften, hvor Da7 stod for opvarmningen i remisen – klar til lørdagens juletog!

Otto har optaget en førerums-video i M24 fra sidste lørdag juletog. Se den her >>

Se samtidig Ottos fine film fra en sommerdag på værkstedet med M15 og M24. Så kan man da kun glæde sig til at det igen bliver varmt og dejligt! Se filmen her>> Den er ret god sat sammen :-)
Fejlsøgning i M24 controller


Fejlsøgning i M24 controller


Diagrammet gennemgås for at finde årsagen.
Emnet fræses rent rund hullerne for bedre anlægsflade

Maling med Russer-grunder af vangerne

søndag den 13. december 2015

Juletog; weekend 2: Tog i solskin :-)

Søndagsbilleder fra juletogene 13/12 (klik på foto for større billede)
En fantastisk weekend med sol begge dag gav banen mange glade rejsende, der tog ud til spejderne og købte en masse flotte juletræer. I nissebyen blev der også serveret hundredevis af æbleskiver og varme drikke. Både bane og spejdere havde en herlig dag med de mange flinke gæster, der var i fint julehumør. Vi manglede blot et lille drys sne, men det bliver vist ikke i år...