Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 26. februar 2011

Mafd- & Bafd-nyt, vinterferieudgaven


Mafd- & Bafd-nyt, vinterferieudgaven


Onsdag arbejdedes videre på D13, mens Finn og jeg tog banetoget til Brandhøj for savning + transport af sveller op på gården, til brug for snarlig svelleudskift i 2 sporskifter.
Dagen afsluttedes med fræsning af kvadrantklodser til Da7
&
Fredag besøgtes Kristian fra www.rentalok.dk , som meget prisværdigt udførte flot radiefræsning af kvadrantklodser.

Lørdagen startede med materielflytning, således GM 32 og lokomotiv-donkrafte kom ned i værkstedsremise.
Derefter løftedes M24, og slagene afmonteredes, således nu kun lejekasse-afmontering forestår, før hjuladrejning udføres.
Jan forstatte imens på D13 med bl.a. førerrum-beklædning.


/
LLZ

Mafd 26/2 Lige de sidste billeder fra lørdagens arbejder;-)
Lige de sidste billeder fra lørdagens arbejder;-)


/
LLZ

mandag den 21. februar 2011

Nyt fra maskinafdelingen #08-11 21/02:                              Grundig rengøring af Stanko boremaskinen "Russeren"Lørdagen havde Carsten og Sven Erik nedvasket Stanko-maskinen og vi fortsatte med opgaven; Carsten fik repareret bremsen og påfyldt olie på bremsemotoren. Sven Erik og jeg afvaskede planet grundigt og rengjorde alle render. Carsten fik ryddet op i store dele af pallereolen og senere kom flere folk til så der gik totaloprydning i området omkring svejsebordet; midtersporet blev skinneskidtskrabet, fejet og støvsuget og bagefter fik store dele af gulvet en tur med kost og fejemaskine. Nu må det være oprydning nok for en tid!

 Heldigvis foregik der også andet: Kenneth og Lars fik fjernet bundstykker mm. fra M24 som en del af forberedelserne til løftet og Jan fik givet frontrammen til ruden en omgang Gori. Derefter fik de sidste rudelister en afslibning. Vi var 8 på Gården denne aften.

Støvsugerbanden