Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

torsdag den 13. juni 2013

Lidt nyt fra Hedeland

Lidt nyheder fra Hedeland:
I/S Hedeland har fået bevilliget penge til opkøb af jord til udvidelse af Hedeland, deriblandt det område, hvor vores baneforlængelse altid har været planlagt at gå - indtil nogen jordspekulanter opkøbte denne del. Nu er prisen tilsyneladende kommet ned til et realistisk niveau: Se artiklen fra Dagbladet her

Vores trofaste "nabo" Hardy er afgået ved døden. Vi kommer da til at savne hans besøg - men nok ikke lugten af gammel brænderøg og cigar. Æret være hans minde. Se de fine foto-serier her:
og her fra da Hardy fik en skurvogn i vinters:


Og så se en lille video med Vildmosen på vej op ad bakken til Hedehusgården - min første You-tube video...

mvh Redacteuren

mandag den 10. juni 2013

Nyt fra maskinafdelingen #15-13 10/06:

Gamle reservetopstykker til Frichs. Mindst et skal renoveres til erstatning for det defekte fra M25


Denne aften blev der afholdt arbejdsmøde i Maskinafdelingen, hvor vi skulle gennemgå status på vores højprioritetsprojekter: M23 – M24 – M25 og prioritere presserende opgaver, samt fordeling af opgaver vedtaget på Generalforsamlingen. Desuden blev der udnævnt områdeansvarlige. Vi var 12 fremmødte medlemmer til mødet.

Posted by Picasa

Nyt fra Bafd 8-6-2013

Lørdagen blev brugt til mange forskellige arbejder på og ved sporarealet ved Hedehusgården. Vi fik afsluttet et projekt med efterspænding af laskebolte på sporarealet foran vognhallen og fik færdiggjort de sidste småting ved sporskifte 105, der blev renoveret for et par måneder siden. Græsset på arealerne blev klippet og endelig fik Lars rettet lidt af på gårdspladsen foran værkstedet, så vandet kan løbe væk frem for at løbe ind mod porten.

Steffen