Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

torsdag den 30. april 2015

Torsdagsbilledet #14

Hermed torsdagsbillede fra Carstens dias-konvertering:

Sporbygning i 1978, i baggrunden til venstre ses Statens Olieberedskabslager, hvor der i dag ligger en betonelementfabrik.
Med venlig hilsen

Carsten 

tirsdag den 28. april 2015

PR: Roskilde og Hedeland :-)

Uddrag fra annonceavis for Roskilde i Poliitiken 27. april 2015
Roskilde Kommune holder også af Hedeland og har dedikeret en hel side i en 20 siders annonceavis, som fulgte med Politiken i går. Vi er heldigvis da også med - desværre uden foto, men pyt...

mandag den 27. april 2015

Nyt fra maskinafdelingen #16-15 27/04

Klargøring af Da7

Efter lørdagens flittige, velbesøgte og hyggelige bygningsdag så viste motivationen for at fortsætte med det nye stakit sig dejlig høj! Vi blev en fin flok, der hele aftenen fik arbejdet på næste sektion. Vejret viste sig fra den flotte, men lidt kolde side. Vi stoppede ikke før mørket havde lagt sin klamme hånd over os og besværliggjorde videre indsats. Så gik vi i Damp a, fik en kop kaffe og så fotos fra Bo og Carstens besøg på maskinfabrikken, hvor den nye kedel til No3 er under produktion.
Bo og Peter fik klargjort Da7 til driften med efterspænding af bolte mv. 9 mand mødte frem denne aften. Jeg ved ikke om et stakitprojekt kan bære så mange fotos, men her er de alligevel…

De to næste stolper tilpasses i højden
Løsholterne skrues fast

- og stavene skrues på
næste montage undervejs...Aftenens indsats vurderes og findes godkendt :-)søndag den 26. april 2015

Bygningsdagen 25-4-2015Årets bygningsdag blev afholdt med et flot fremmøde på 20 deltagere. Vi startede kl. 9 med indtagelse af morgenmaden, hvorefter opgaverne blev delt ud. Årets store opgave var opsætning af et nyt flot stakit ud mod Roskildevej, og der blev arbejdet flittigt med dette til langt ud på aftenen. I samme omgang blev der ryddet op i hjul og andre reservedele, der blev fragtet til indendørs opbevaring på Brandhøj. Flere læs krat blev også fjernet fra området sammen med et læs affald.
På resten af Hedehusgården var der også aktivitet. Annemarie stod for forårsklargøring af kiosken mens de øvrige hold savede brænde, malede brændeskuret, rensede tagrender, smurte hængler, reparerede bord og bænke ved kiosken samt afvaskede alle vores bænke.

Annemarie og Jørgen sørgede for at måltiderne blev indtaget på passende tidspunkter og Finn havde medbragt Solveigs hjemmebagte kage. Leif fotograferede flittigt, så mon ikke der følger nogle billeder til dette indlæg i løbet af kort tid. Jo selvfølgelig, de er her >>  Bygningsdagen 2015  mvh Leif

Tak for en hyggelig dag
Steffen

Søndagsbilledet #13

Det smuttede med torsdagsbilledet, her er et søndags ditto:

Morten Banke graver ud til drejeskiven i 1983. I baggrunden ses, at der selvfølgelig indgår en drejeskive i processen når man anlægger en drejeskive.


Med venlig hilsen


Carsten