Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

mandag den 27. juni 2022

Nyt fra maskinafdelingen #23-22 27/06:

Formanden udsat for interview med spørgsmål om hvad der gør det sjovt at være med i Industribaneklubben. Vi andre ved det jo allerede i forvejen :-)

 Inden resten af folket mødte ind, så var formanden, sekretæren og Carsten stjerner i en lille reklamevideo med mulighederne som aktiv i vores hyggelige klub, som HTK kommune vil vise på deres hjemmeside. Nu må vi se om det tiltrækker eller skræmmer folk væk… Andre aktive var da også indbudt til at dukke op, men måske var det for varmt. Da temperaturen var faldet lidt, dukkede der flere op – 8 mand talte jeg denne aften – man mærker det er ved at være ferietid. Men os, der var mødt op, fik en hel masse fra hånden – John L. afgratede det sidste hjulsæt. De tre andre sæt, samt de fire bladfjedre var allerede ordnet i onsdags. Jeg kunne derfor give det hele en omgang med ”Olsen”-sort. Undervejs skiftede vejret meget pludseligt fra sol til tordenbyge og vi måtte hurtigt trække indendørs i værkstedet. Her var Carsten, Kjeld og Klavs ved at opmåle og udskære tagpap efter klargøring af enderne på taget med tættemasse. Jan og Bjarne var i gang på snedkeriet med at udskære false i håndlisterne, der passer til sidepladerne og kom undervejs forbi for at kontrollere målene. Således fik vi endnu en aften givet vognbyggeriet et ordentlig nøk fremad! /Leif


Lidt hyggesnak i skyggen inden dagens arbejde går i gang

Afgratning af hullerne i sidste hjulsæt


I midten to malede hjulsæt og det tredje under grundig afrensning, inden malearbejdet kan påbegyndes.
 
To listige fyre med håndlister til opmåling

Tagenden på C3 får flotte striber under pappet


Håndlisterne får savet en fer med plads til sidepladerne

Udsigten fra taget af C3 viser fire bladfjedre under bemaling. De skal senere anvendes på bogierammerne, hvor de nu står til tørre.
 
Udskæring af tagpap. Kjeld melder de præcise mål ind oppe fra taget...