Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

fredag den 26. juli 2019

Fredagsspecial!

Sidste år, da Borderland kom til Hedeland for første gang, fik vi en lidt særlig forespørgsel på et særtog - Nøgentog. Nu er vi jo friske folk ved HVB, så eneste krav var at folk medbragte håndklæder at sidde på. I år afholder Borderland så atter deres festival og traditionen tro blev der kørt Nøgentog igen. I år meldte togpersonalet sig igen ind i festlighederne, som det kan ses på dette foto :-)
I år kunne jeg desværre ikke tage tjansen som togfører, så jeg ved ikke hvor mange der benyttede tilbuddet om en gratis tog-uden-tøj-tur... Håber muligheden kommer igen til næste år... /Leif
Jan og Peter i de særlige HVB-uniformer, som anvendes på denne type særtog... (Foto: HHS)

Se den muntre afgang fra stationen i Borderland >>

Torsdagbilledet #170 fra sidste års særtog kan ses her >>

torsdag den 25. juli 2019

Torsdagsfilm fra TV2-Lorry

I maj havde vi borgmester Michael Ziegler på besøg. Han havde valgt HVB som en af de tre attraktioner, han kunne vise TV-Lorrys seere. Du kan se det korte indslag via dette link.
Gense evt. også billederne fra Michaels besøg 26. maj.


mandag den 22. juli 2019

Særtog til Borderland og Nyt fra maskinafdelingen #26-19 23/07:Det første af mandagens mange tog til Borderland klar til afgang

Bemandingen I maskinafdelingen var denne aften lav – ikke blot grundet ferietiden, men også fordi en del af os i stedet kørte en masse særtog til Borderland. HVB fungerer som den forlængede arm med transport af alle de gæster, der kommer med de store baner til Hedehusene. De tog kørte vi også sidste år med stor fornøjelse og vi er glade for at få lov til det igen i år. Borderland er en lukket festival, så området er afspærret for almindeligt publikum i den uge, hvor festivalen foregår. Det er en spraglet forsamling af folk og deres oppakning, som vi kørte ud med. De kommer fra hele verden og er meget hyggelige at tale med undervejs på turen. Det første tog afgik kl. 13 og det sidste kl. 22 og stort set alle var godt fyldt med folk og bagage. Undervejs skiftede vi lokomotiv fra M24 til M25 og fra Ole til Hans, så både lokomotiv og lokofører kunne få en pause. Vejret startede pænt nok, men så begyndte det at regne og sådan fortsatte det resten af aftenen. Til gengæld er der så udsigt til masser af varme og sol resten af ugen. På torsdag er der rundvisning i Borderland for venner, familie og dem fra lokalområdet – incl . os fra IBK med togafgange fra Hhg kl. 12.30 – 13.30 og 14.30.På værkstedet fik Martin, Erik og Carsten monteret de første bænke i C523 med de nye, flotte trælister. Det bliver en flot opgradering af vognen!

Ved ankomsten skal man melde sig i "The Port" og blive indviet som borderling

Både melisvogn og roevogn var fyldt med baggage

Mange af de rejsende elskede an ankomme med toget og følte at de blev ført ind til et nyt land på bedste vis!

Masser af gensynsglæde og folk i flotte klæder

Vores nye medlem og Borderling Baloo styrer gæsternes ankomst til stationen med fin hånd og flot tøj.

Der var godt humør ombord trods den silende regn

Midt i kørslen blev der foretaget udskiftning af trækkraft og personale


En af dagens sidste tog afgår mod Bordeland. 

I værkstedsremisen blev der i mens bygget flotte bænke i C523