Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 18. februar 2012

Nyt fra Bafd. 18/2-12'

Lørdagen var vi trods vejrliget i stand til at mønstre 5 mand til en både produktiv og overordentlig hyggelig dag på banen.Efter et lille uheld ved ankomst, med bageste aksel, i første vognhals-forgrenings-sporskifte, som let blev afhjulpet af et par skinnestumper for påsporing, gik vi straks i gang med dagens gøremål.

Netop pga. dagens lunefulde vejrguder, medbragtes klubbens haveparasol og ditto fod.


Trods store bestræbelser på at holde denne, bare nogenlunde på landjorden, blev overmagten fra de tiltagende kaste-vinde dog til sidst for meget for vor ellers standhaftige haveparasol-støtte, og resultatet blev en pludselig, voldsom faconændring, til en i stil nærmest overkørt tuba..Sporskifte-bygningen bragtes et godt stykke videre, idet alle bolt-huller i samtlige skinne-dele nu er boret, og frigang for tunge i ligeskinne tilskåret.En haveparasols endeligt;-)Tirsdag klør vi i et mindre hold, atter på, med op-boring af de 12 laske-huller for tungerne, og planering for sporskifte samt placering af sveller inkl. alle sporskifte-dele herfor, således vi er helt klar til samling heraf lørdag.

/ LLZ

mandag den 13. februar 2012

Nyt fra maskinafdelingen #06-12 13/02:

Efter et velbesøgt møde i Maskinafdelingen lørdag, hvor vi fik fastlagt arbejdsprogrammet for det kommende år til fremlæggelse til generalforsamlingen den 10. marts, kunne vi denne aften kun mønstre 4 mand. Til gengæld fik vi monteret de nye reoler til boltlageret med mellemvægge og hylder. Jan og Per fik samtidig målt op til motorhus-inddækning til slagleklipperen, så den kan blive færdig. Der skal snart være plads til nogen af alle de nye projekter vi gerne vil i gang med!


Det blev ikke til nogen fotos, men Søndagsavisen har denne beretning om vores lokale eneboer, der flittigt anvender vores toiletforhold og samtidig forsyner det med en herlig odør af gammel mand og brænderøg.