Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 19. oktober 2013

Bafd.nyt 19/10

Lørdag blev de første ca. 25 stk. 700mm sporrammer flyttet op til,
og ind vognhallen hvor disse glædeligvis meget snart skal lægges.

Der forestår lidt sortering af brugbare stålsveller, som skal udveksles til erstatning for udtjente på nogle af sporrammerne.

Et træ måtte lade livet, ligesom megen stikkende vegetation måtte fjernes med de dertil særdeles effektive nyskærpede krokodille-kæber monteret på grabben.


Der sorteresClaus + maskinfører leverede billeder

/
LLZ

mandag den 14. oktober 2013

Nyt fra maskinafdelingen #30-13 14/10:

Mikkels FRICHS motormaling

Mogens og Carsten, samt Anders som er hjemme på ”efterårsferieorlov”, havde brugt hele dagen på at montere det faste rørsystem til trykluft i værkstedet. Mogens smuttede hjem til aftensmaden, mens de to flittigt fortsatte resten af aftenen. Mikkel havde næsten malet hele motorblokken på M25, da jeg ankom til Gården. Den bliver malet med en 2-komponent maling i en grålig kulør, der er blandet ud fra en farveprøve fra den tidligere bemaling. Superflot! Jan fik afrenset kompressoren og derefter gav Jan og Mikkel sandkasserne en tur med maling. Jeg fik afrenset pufferdelene fra M25 og GM32, der også fik en tur med grunder. Vi stoppede arbejdet lidt tidligt, så vi kunne se Mikkels flotte fotos fra den sidste ”Togtossetur” til Sydøsttyskland, hvor vi var seks IBKére afsted. Et indlæg er på vej – med lidt tålmodig venten kommer det vel i næste uge. 6 mand på Gården i denne efterårsferieuge.

Carsten og Anders monterer endnu et udtag til trykluft
Jan afrenser kompressoren fra M25
De grundede puffertøjsdele fra GM32
M25 motorrumsmalet
Posted by Picasa