Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

onsdag den 30. november 2011

Morten sendt afsted på sin sidste rejseVores gode ven og  medlem i 36 år, Morten blev sendt afsted på sin sidste rejse i solskin på den sidste dag i efteråret. Bisættelsen foregik fra den smukke Vor Frelser kirke på Christianshavn, hvor Morten boede. Sammen med præsten kastede vi alle bårebukketterne i kanalen, som en smuk gestus og vinkede  farvel til Morten og fik derefter gravøl på Eiffelbar, hvor vi mindedes alt det fine, vi nåede sammen. 24 medlemmer fra Industribaneklubben sendte Morten godt afsted. Vi vil savne ham!

 J
Juletoget ved Eiffelbar, som Morten har sørget for i mange år, gik i stå efter hans død - motoren var brændt af! Men IBK trådte til og fik et nyt lokomotiv i drift, så det kunne køre til Gravøllet.

mandag den 28. november 2011

Nyt fra maskinafdelingen #40-11 28/11:

 Fuldsvejsning af sneplovens ramme


 Sneploven tager form; nu udestår primært ruller og hejsemekanik


Mogens og Carsten startede tidligt med at besøge forretningerne i vores lokalområde og fik lov at opsætte plakater for juletogene stort set alle steder. Det er godt at vide at vi er velsete i byen og at folk glæder sig. For mange er det vist blevet en hyggelig tradition at køre med os til jul. Derefter fik de arbejdet videre på sneploven, som Carsten så fortsatte med at fuldsvejse om aftenen. Det krævede flere hænder at få ”dyret” vendt rundt, så det var godt at Gården denne aften var velbesøgt.


I løbet af ugen er den renoverede brændstofpumpe til M24 kommet retur og Carsten har fået den monteret. Der udestår dog nogen justering, såvel som 160 Amp. sikringen til sidst gik efter de mange startforsøg ved justeringen. Per og Jan skiftede sikring og checkede gløderør mv.

Den Imponerende røgudvikling betragtes...

 En prøvekørsel viste, at der fortsat skal foretages justeringer; tyk røg vælter op –  efter weekendens kørsel er evt. restoile formodentlig brændt af og en fintrimning kan foretages.

Jan og Per arbejdede også videre på slagleklipperens ledninger og det begynder at tage form. Lars drejede og monterede dele til både gravemaskine og sneplov, jeg gav en hånd med – udover den fortsatte oprydningsopgave på Loftet. Mange andre småopgaver blev løst denne dag, hvor 13 medlemmer kiggede forbi Gården, herunder evaluering af fredagens julefrokost. (se indlæg) Vi burde således være klar til weekendens juletrafik!Slageklipperens styreskab under montage.

søndag den 27. november 2011

Nyt fra Bafd 27-11-2011

Dagen efter årets vellykkede julefrokost er aktivteterne altid lidt præget af gårdsdagens udfoldelser. Et blik tilbage til 2010 viser, at Hedeland samme dag var begravet i sne og at der blev syslet indendørs i værkstederne. I år var det nærmest forårstemperaturer og vi benyttede dagen til at få lidt frisk luft ved vognhallen på Brandhøj. Vi fik understøbt den anden port med selvblandet beton og fik samtidig udstøbt rampen indenfor den nordlige dør. I dagens løb ankom også en pallestabler, som fremover vil være stationeret i vognhallen.

Steffen


Betonblandingskunsten diskuteres grundigt

Beton hældes i fundablokkene og stampes efterfølgende

Pallestableren er ankommet og har sat første palle på plads.