Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 28. januar 2012

Nyt fra Bafd d. 28-1-2012

Dagen startede med afholdelse af de årlig aktivmøder i Bane- og Bygningsafdelingen. Ca. 10 fremmødte fik diskuteret årets arbejdsprogram, som senere skal endeligt vedtages på generalforsamlingen i marts måned. Efter et veloverstået møde drog en del af os ned på Brandhøj og fortsatte arbejdet på vognhallen.

Finn og Arne brugte resten af dagen på at montere inddækning omkring to af dørene i vognhallen. Til dette har vi indkøbt noget 5 mm galvaniseret faldstål, så det ruster i det mindste ikke væk de første par år.
Claus, Henrik og jeg samlede lasker, underlagsplader, spiger mv. sammen fra forskellige steder på Brandhøj og fik dem lagt på paller i pallereolen. I løbet af eftermiddagen kom Carsten tilbage med et læs motorblokke og andre reservedele til Frichs motorer af den type som sidder i M25. Reservedelene er overtaget fra Nordsjællands Veterantog, men stammer oprindeligt fra et par Scandia skinnerbusser.
Lastbilen blev tømt og vi fik klargjort pallerne til at blive placeret i pallereolen. Desværre løb batteriet til pallestableren tør for strøm, så pallerne blev efterladt på betongulvet, og batteriet sat til solcelleopladeren. Så må vi blot håbe at solen skinner lidt i den næste uges tid.

 Næste lørdag arbejdes der enten videre med etablering af skydebrograven eller læsning af gamle sveller til bortkørsel.

Steffen
Læsning af lasker


Aflæsning af Frichs motordele


Montage af inddækninger ved døren

onsdag den 25. januar 2012

Mafd.nyt 23/1-12'

Mandag den 23 januar 2012Ole og Bo kom et godt stykke på vej med drejning af nyt konisk indsatsstykke, der skal loddes i, som kompensation for det slidte tregangshane-hul.
Jan & Per Børge fik udbedret motorrumsbelysningen på M24.På sneploven fremstillede Carsten og jeg bøjle til befæstelse for plov-ramme på travers.

7 fremmødte på gården./

LLZ