Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

mandag den 19. maj 2014

Nyt fra maskinafdelingen #23-14 19/5:

Rangering og portmaling i aftensolen

Stemning: Sol, ryttere og rangering

Retur med C260 efter hyggelig rangering på Brh

- en af vores yngre lokomotivførere...

et mærkeligt tog...Eftermiddagen og aftenen bød på betydeligt bedre vejr end gårsdagens… Sol havde afløst regn og jeg kunne derfor fortsætte arbejdet med at male vognhallens porte en anden omgang sort. I mens tømte Carsten en vandtank, der stod på i rodet på roevogn 1684. Den er fyldt med træpaller, der skal skæres op til brænde… Tanken skal indgå i et særligt særtog fredag. Dette krævede desuden en del rangering for at få rette vogn frem, som tanken skulle placeres på, nemlig 3907 som har udtagelige bænke. Peter, Mads og Kenneth drog derefter med Carsten og M23 ud med en vogn, der skulle ombyttes med C260, der fejlagtigt har været henstillet på Brandhøj. Den blev kørt retur og fik sit eftersyn af Kenneth, Peter og Mads, samt til sidst en grundig rengøring. På M24 fik Bjarne og Carsten monteret den renoverede vandpumpe, flere rør og kabler, samt den ude i byen-reparerede manifold. Det går fremad!
Dagens fremmøde var blot 6 mand, men til gengæld effektive.

søndag den 18. maj 2014

Første køredag i K14:


Efter mange dages klargøring og forberedelser blev det endelig igen tid til at få kørt tog med glade passagerer igen. Vejrudsigten fra dagen før havde talt om lidt byger senere, men sol fra morgenstunden. Helt så godt så det ikke ud, men heldigvis var der mange med de første afgange.

Det virkede faktisk som om vores gæster havde glædet sig lige så meget som os til at vi kom i gang igen. Naturlegepladsen blev hurtig fyldt med legende børn og voksne. Desværre holdt vejrudsigten sig ikke tilbage: Ved tretiden kom regnen og så var det slut med de fyldte tog. Dagen kom dog godt hjem alligevel og så kan vi jo blot håbe på bedre vejr næste søndag…

Ole og Jørgen klar til årets første afgang kl. 10.30

Da7 skal til at rangere vognstammen ud

Turen over sletten

Ungerne glæder sig til Naturlegepladsen

Mange gæster på Fem Ege ser på mens der køres om

- der vinkes!

- der vinkes!

Det er begyndt at dryppe lidt...

og så er det desværre tid til regntøj og paraply...