Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

torsdag den 26. juli 2018

Torsdagsbilledet #170

Torsdagsbilledet #170 blev alligevel ikke et afsnit mere fra Wales - det er simpelthen for varmt til at skrive historier - min PC brød også sammen. Jeg er sikker på, at den har fået hedeslag. Så i stedet viser jeg her, hvordan vores nye sommer-uniform kunne se ud, hvis varmen skal forsætte op i 30érne...
Det matchede også godt med vores publikum, der kørte med forleden dag uden en trævl på kroppen.
Så har vi også prøvet det på vores bane. Af hensyn til blufærdigheden på nettet er billedet taget med ryggen til...

Oplæg til ny HVB-uniform til dage med over 30 grader i skyggen...

Uniformen mangler dog en lomme til fløjten...

Særtog til Borderland, hvor flertallet af de rejsende havde valgt en endnu mere luftig udgave af påklædning end ovenstående

mandag den 23. juli 2018

Særtog og arbejdsaften 23. juli 2018

Særtogspersonalet holder skarpt øje efter det sidste hold Borderlings, der er på vej fra Hedehusene station...Denne mandag startede med særtogskørsel ud til Borderland, en stor festival, der afholdes midt i Hedeland – kun for deltagere og lukket for publikum. HVB står for passagertransporten for de deltagere, der ankommer med toget til Hedehusene. Så vi kørte tog hele søndag aften og mandag eftermiddag. Dagens sidste afgang blev udsat knapt ½ time, da vi afventede Bordelings, der var med et forsinket DSB-tog. På torsdag er der åbent hus, så der kan alle gæster gratis tage toget dertil (med afgang fra Hhg 14.30 og 15.30; hjem fra Rbj17.30) Efter toget var kørt i remisen, så var det tid for personalet at få en is i den varme aftensol og der kom hyggelige gæster forbi. Vi fik klædt om til arbejdstøj, men så kom der atter gæster – et lille hold på to gutter fra den lille, fine bane Risten-Laksvig på deres vej til DIEMA i Tyskland. Carsten og jeg har lige mødt dem på IBF-turen til Wales, så det var ”träveligt at mötas igen” Så i stedet for arbejde, så blev det mere rundvisning og en øl på bænken. Heldigvis var Erik og Martin til stede og derfor kan det berettes at der blev fremstillet endnu et sær buer til vogntag, samt opmåling til bænk-lister. Kjeld fik samtidig afrenset afretterhøvlen og etableret ny udsugning via en tilpasningsstuds, han har drejet i træ.
Så på en ferieramt arbejdsdag var vi alligevel 6 mand + særtogsholdet, der var i gang på Gården. Mest med hygge, men det skal der vel også være plads til i sommerferien!


Toget blev fyldt godt op med oppakning. En transport-kørestol blev læsset på roevognen


Endelig klar til afgang

Ankomst til Borderland, hvor teltene er rejst i hele området

Aflæsning


Bruno og Carsten kører toget ind i vognhallen. 

Martin og Erik fremstiller et par tagbuer mere. Det var stort set hvad dagen frembragte af arbejde i værkstedet. 

søndag den 22. juli 2018

Nyt fra Bafd 21-7-2018

Lørdag kørte Lars og jeg gennem banen og fjernede træer og buske der ragede ind i fritrumsprofilet. Vi fik fjernet adskillige større træer ved Brandhøjbanen, og på strækning frem mod Rubjerg. Ved samme lejlighed fik vi også rig mulighed til at følge forberedelserne til festivallen Borderland, der afvikles i Hedeland på området omkring Rubjerg i den kommende uge. Det vil der sikkert komme meget mere om på bloggen.

Steffen

Rubjerg st, hvor der er skåret kraftigt i hegnet til venstre. Til højre er
de første telte tilhørende Borderland på vej op.

Sporet set mod syd samme sted. Selvom græsset er svedent
så gror træerne fint.

Et par birketræer måtte også lade livet, da de stod for tæt på sporet i forhold
til kørsel med slageklipper.